Dolar 32,2701
Euro 35,1314
Altın 2.464,80
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusu yapan Necati Erkek’e Kanaat Önderlerinden Destek

Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusu yapan Necati Erkek’e Kanaat Önderlerinden Destek
25 Kasım 2018 21:49 | Son Güncellenme: 26 Kasım 2018 14:16
835

Necati Erkek, Ak Parti Sancaktepe Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Ak Parti Sancaktepe ilçe belediyesi Meclis Üyeliği aday adaylığı için bugün kalabalık bir grupla adeta gövde gösterisi yapan Erkek, başvuru dilekçesini ilçeye teslim etti.  Necati Erkek; Alevi Kanaat Önderleri, Tokat-Zile Federasyonları  Başkanları yönetimi ve Yozgat’ın yöre derneklerini yanına alarak ilçeye çıkarma yaptı.

Yaklaşan yerel seçimlerden dolayı belediye başkan aday adayları ve meclis üyesi adayları, aralıksız olarak aday adaylık başvurusunu bulundukları ilçelerde yapıyorlar. Geçtiğimiz günlerde aday adaylık başvurusu yapan bölgemizin sevilen siyasetçilerinden Necati Erkek Ak Parti ilçe başkanlığına Alevi Kanaat Önderleri ile birlikte kalabalık bir grupla gelerek adeta gövde gösterisi yaptı. Tokat-Zile Dernekler Federasyonu, Zile Federasyonu ve  Yozgat’a bağlı Yaklaşık 30 Köy derneği ile birlikte gelen Necati Erkek, açıklamalarda bulundu.

Erkek açıklamasında “Ak Parti bana göre daha samimi geldiği için yaptıkları hizmetleri gerçekten de beğeniyorum. Parti  büyüklerimiz bizi uygun görürlerse ben de bu çatı altında varım ve hizmetlerimize devam ederiz. Allah utandırmasın inşallah” diyerek konuştu.

Aday adaylık başvurusunu kabul eden seçim işlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Ümit Şahin ve Cemalettin Özer’de “Necati Erkek gerçekten de önemsediğimiz birisi. Dolasıyla kendisini samimi buluyoruz, çıktığı bu meşakkatli yolda Allah yardımcısı olsun hayırlı olsun” dedi. Alevi Kanaat önderleri de “Necati Erkek gerçekten de bölgede bizim için büyük bir nimettir. Cemevlerimize gereken hizmet ve yardımlar konusunda çok hassas. Belediye Başkanı İsmail Erdem beyin de bizim cemevlerine büyük katkıları olmuştur. Biz de kanaat önderleri olarak Necati Erkek kardeşimizin her daim yanında yer alacağımızı bilmenizi isteriz” dedi. Ak Parti’ye serzenişte bulunan Alevi Kanaat önderleri “Bizim varlığımızı yok saymasınlar. Biz de bu ülkede söz sahibiyiz” dedi. Necati Erkek başvurusunu seçimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Ümit Şahin’e teslim ederek alkışlarla uğurlandı.

Necati Erkek’in avukat kızı Gülcan Erkek’de babasına destek verdi

Haber-Foto: habermax.net

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.