Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

Metal Kadar Sağlam ve Daha Uzun Ömürlü Plastik Parça Üretimi Artık Türkiye’de!

Metal Kadar Sağlam ve Daha Uzun Ömürlü Plastik Parça Üretimi Artık Türkiye’de!
2 Haziran 2023 22:00 | Son Güncellenme: 2 Haziran 2023 22:02
118

HABERMAX.Gelişen tasarım ve imalat teknolojileri hayatımıza birçok açıdan yenilikler getiriyor. Geçtiğimiz dönemlerde birçok çözüme erişim mümkün değildi veya ulaşılması güç yatırımlar gerektiriyordu. Yüksek performanslı ultra polimerler olarak bilinen PEEK, ULTEM, PPSU veya TPI gibi malzemeler seri üretimde savunma sanayinden, otomotive veya havacılık sektöründen, medikal sektörüne sağlamlığın, ölçü hassasiyetlerinin ve kalite kontrol süreçlerinin en ağır koşullarda uygulandığı yerlerde kullanılmaya başlamıştı.

miniFactory ve 3dörtgen’in Şubat 2023’te yaptığı satış ve servis anlaşması neticesinde miniFactory markasının Türkiye’deki yetkili satış ve servis distribütörlüğü konusunda iki firma arasında anlaşma sağlanmıştır. Dilediğinizde 3dörtgen’in İstanbul, Kısıklı’daki deneyim merkezinde miniFactory’nin FormNext 2022 fuarında ilk defa sergilediği yeni Ultra 2 cihazını inceleyebilir veya PEEK, ULTEM, PPSU veya TPI gibi ultra polimerlerle 3 boyutlu baskı tecrübesi yaşayabilirsiniz.

miniFactory firması bu alanda geliştirdiği endüstriyel üç boyutlu yazıcı ile metalden kadar sağlam, daha uzun ömürlü, daha hafif ürünleri konvansiyonel üretim yöntemlerinden bir adım ileri götürerek kullanıcıların eklemeli imalat ile tasarımda özgürlüğün tadını çıkarmasına imkan sağlıyor. Bu malzemeleri miniFactory firmasının en son ürünü olan Ultra 2 ile ürettiğinizde birçok kimyasal veya zorlu koşullardaki korozyona karşı dayanıklılık ile yüksek güç ve ısı dayanımı elde edilebilmektedir. Ultra 2 ile basılan ürünler ısıya karşı dayanıklılık, havacılık veya gıda temas gibi birçok uluslararası standartlara uygundur. Ayrıca kendinden yağlama yapabilen ve elektrik yalıtımı veya tekrar eden sterilizasyon işlemlerine karşı dayanıklı malzemelerle de üretim yapabilmektedir.

Aynı zamanda geliştirmiş olduğu Aarni teknolojisi ile üretilmek istenen parçanın baskısı esnasında baskı kabini, baskı tablası, filament kabini ve baskı uçlarının sıcaklıklarındaki katmanlar arası değişimleri raporlayabilir ve parçalarınızın kalite kontrolü için beraberinde muhafaza edebilirsiniz. Bununla beraber 500C dereceye kadar dayanıklı baskı ucu ile üretilen parçalar baskı sonrası kontrollü soğutma veya yarı kristalize malzemelerle baskı yapıldığında tavlama gibi işlemleri otomatize bir şekilde tamamlayabilmektesiniz.

3dörtgen firması yıllardır müşterilerine satış öncesi ve satış sonrası müşteri memnuniyetini temel ilke olarak benimsemiş ve Türkiye’de 3 boyutlu yazıcı ve tarayıcı ürünleri denince ilk akla gelen firması olmuştur. Şimdiye kadar UltiMaker, Raise3D, Shining3D ve BCN3D markaları gibi profesyonel segmentteki ürünleri Türkiye’de üretimden, mimariye veya eğitimden, medikale varan birçok sektöre ulaşılabilir hale getirmiştir.

3dörtgen firma kurucu ortağı M. Vehbi Yavuz’un bu gelişme ilgili sözleri aşağıdaki gibidir.

Şirketimizin kuruluşundan bugüne kadar profesyonel segmentteki çözümlerimizle satış öncesi ve sonrası maksimum müşteri memnuniyeti ilkesiyle hareket ettik. Bu doğrultuda Türkiye’deki en büyük sanayi kuruluşlarından, mimarlık ofislerine ve üniversitelerden, üretim atölyelerine kadar sektörümüzde en çok beğenilen şirket olduk.

Ürün çeşitliliğimizi bir adım daha ilerleterek müşterilerimizin endüstriyel ihtiyaçlarını da karşılamak maksadıyla özellikle yüksek performanslı ultra polimer baskısı konusunda en iyi üreticilerden olan miniFactory ürünlerini de çözümlerimiz arasına eklediğimizi duyurmak istiyoruz. miniFactory’nin üstün kalite, güvenilirlik ve performans açısından çok güçlü olan Ultra2 cihazını İstanbul-Kısıklı’daki deneyim merkezimize kurduk ve müşterilerimizin özelleştirilmiş ihtiyaçlarını karşılamak için ziyaretimize bekleriz.

miniFactory firmasının Güney ve Doğu Avrupa Satış Müdürü Ilian Ivanov’un bu gelişme ilgili sözleri aşağıdaki gibidir.

miniFactory olarak 3dörtgen Türkiye ile yeni stratejik ortaklığımızı duyurmaktan mutluluk duyarız!
3dörtgen, sektördeki 10 yılı aşkın deneyimiyle katmanlı üretim alanında en güvenilir ve kendini işine adamış şirketlerden biridir.

Ortak hedefler doğrultusunda 3dörtgen, değerli fikirler üzerinde çalışmak ve gelecekteki bilişsel iş birliği teklifleri aracılığıyla müşteriler için yenilikçi çözümler sunmak için çaba gösterecektir.

miniFactory ailesine hoş geldin 3dörtgen!

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.