Dolar 32,4752
Euro 34,8856
Altın 2.433,53
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

Marmaris’te Hacının Yeri Lokantası Çatı Katında Yangın!

Marmaris’te Hacının Yeri Lokantası Çatı Katında Yangın!
23 Aralık 2023 02:55 | Son Güncellenme: 23 Aralık 2023 02:56
283

HABERMAX.Marmaris’te, işçilerin uğrak noktası olarak bilinen Hacının Yeri Lokantası’nın çatı katında bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, hızla yayılarak büyük bir tehlike oluşturdu. Neyse ki, Marmaris İtfaiyesi ekiplerinin olaya anında müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, lokantanın çatı katı tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekiplerinin özverili çalışması, yangının diğer alanlara sıçramasını engelledi ve böylece maddi hasarın büyümesi önlendi.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenmemiş olup, soruşturma başlatıldı. Hacının Yeri Lokantası, Marmarisli işçiler ve yerel halk arasında popüler bir buluşma noktasıydı. Lokantanın çatısının tamamen yanması, işletme sahiplerini ve müşterilerini üzdü.

Marmaris İtfaiyesi, yangının kontrol altına alınması için büyük çaba sarf etti ve başarılı bir şekilde söndürüldü. Olay yerindeki güvenlik önlemleri sürdürülürken, yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor.

HABERMAX/METİN SANCAR/MARMARİS 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.