Dolar 32,4118
Euro 34,8308
Altın 2.431,96
BİST 9.987,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

Azmi Karamahmutoğlu ve Hasan Arat, Beşiktaş’ta Buluştu: Spor ve Şehircilik Gündemi Masaya Yatırıldı

Azmi Karamahmutoğlu ve Hasan Arat, Beşiktaş’ta Buluştu: Spor ve Şehircilik Gündemi Masaya Yatırıldı
25 Mart 2024 21:52
126

HABERMAX. Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu, bugün Beşiktaş JK Başkanı Hasan Arat ile Beşiktaş’ın evinde önemli bir buluşmaya imza attı. Buluşma, ülkemizin ve İstanbul’un spor kulüplerinin yaşadığı sorunları ele alma ve olası çözümleri tartışma amacıyla gerçekleşti.

Karamahmutoğlu ve Arat, İstanbul’un spor alanındaki potansiyelini ve sorunlarını değerlendirerek, gelecek projeler üzerine fikir alışverişinde bulundular. Görüşmelerin ardından, Hasan Arat, Azmi Karamahmutoğlu’na Beşiktaş’ın Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak tasarlanmış formasını hediye etti.

Bu buluşma, sporun ve şehirciliğin bir araya geldiği önemli bir platform sağladığı gibi, işbirliği ve dayanışma ruhunu da ön plana çıkardı. Azmi Karamahmutoğlu ve Hasan Arat’ın bu yapıcı buluşması, İstanbul’un spor ve şehir hayatının daha iyiye gitmesi adına umut verici bir adım olarak kayda geçti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.