Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gastroshow Etkinliğinde Açılış Konuşması Yapacak

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gastroshow Etkinliğinde Açılış Konuşması Yapacak
16 Mayıs 2024 16:43
209

HABERMAX. T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 30-31 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Gastroshow etkinliğinin ilk gününde açılış konuşmasında yer alacak.

Mehmet Nuri Ersoy, etkinliğin ilk gününde açılış konuşmasıyla gastronomi ve turizm dünyasına seslenecek. Bu önemli konuşmada, Türk mutfağının dünya çapındaki saygınlığını ve popülerliğini vurgulayacağı ve sektöre dair önemli mesajlar vermesi bekleniyor Sayın Ersoy’un bu etkinlikte yer alması, Türk mutfağına olan desteğinin ve bu alandaki vizyonunun bir göstergesi olacak. Bu sayede Türk mutfağının uluslararası alanda daha da tanınmasına ve itibar görmesine katkıda bulunacak.

Ayrıca Sayın Ersoy, Türk gastronomosinin ve Gastronomi turizminin Türkiye’ye ve Türk turizminin gelirlerine olan katkısından bahsedecek. Ayrıca konuyla ilgili turizm geliştirme ajansı ve bakanlığın stratejilerini ise ilk kez bu konferansta açıklaması bekleniyor.

Gastronomi Turizmi Derneği nedir? 

GTD; Türk mutfağının, Türk üreticilerin dünyada ve Türkiye’de hak ettiği yere ulaşabilmesi için ulusal ve uluslararası alanlarda Türkiye’yi gastronomi alanında başarılarla temsil eden tek dernektir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.