Dolar 32,3057
Euro 34,6976
Altın 2.408,54
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

CHP’li Çekmeköy Meclis Üyesi Hakkı Çelik’ten Partisine Destek Geldi

CHP’li Çekmeköy Meclis Üyesi Hakkı Çelik’ten Partisine Destek Geldi
27 Kasım 2018 17:37 | Son Güncellenme: 12 Şubat 2020 09:08
823

”CHP’Lİ HAKKI ÇELİK PARTİSİNE SESLENEREK,GELİN BİRLİKTE BU BİNADA SEÇİMLERİ YÜRÜTELİM DEDİ.

”CHP’Lİ ÇELİK’TEN PARTİSİNE DESTEK SÖZÜ”

Çekmeköy CHP’li meclis üyesi Hakkı Çelik kendisine ait olan Mimar Sinan Mahallesindeki beş bin metrekarelik binasını seçim süresince Cumhuriyet Halk Partisinin hizmetine sunmaya hazır olduğunu söyledi. Basın mensuplarına binayı gezdiren Çelik “İşte gördüğünüz bu iş hanını seçim süresince kullanmaları için partime tahsis edeceğim” dedi.

Çekmeköylü iş adamı Müteahhit Hakkı Çelik İstanbul’un birçok bölgesinde hayata geçirdiği lüks konut projeleriyle inşaat sekteründe adından sıkça söz ettiriyor. Hakkı Çelik Çekmeköy Mimarsinan Mahallesindeki beş bin metrekarelik binasını seçim boyunca CHP’nin seçim irtibat bürosu yapması için tahsis ettiğini sözlerine ekledi.

Basın mensuplarına açıklamalar yapan Çelik “Ben partim için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. 2019 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisini destekliyorum, gelsinler birlikte çalışalım” dedi Çekmeköylü iş adamı Çelik “Bir çağrı da mahalle muhtarlarına yapmak istiyorum: Sayın mahalle muhtarları sizleri de burada ağırlamak isterim” dedi.

Sinoplular “Hakkı Çelik” ile yola devem diyor
CHP Çekmeköy’de kazanmak için çalışmalar sürüyor. Bu çalışmaların önemli bir ismi de Hakkı Çelik . Geçen dönem meclis üyesi olarak önemli çalışmalara imza atan Hakkı Çelik son anda meclise girerek önemli muhalefet görevi üstlendi. CHP Çekmeköy’de böyle çalışmalar yapan bir isim görülmedi.
27 Kasim 2018 – 17:06

CHP Çekmeköy’de kazanmak için çalışmalar sürüyor. Bu çalışmaların önemli bir ismi de Hakkı Çelik . Geçen dönem meclis üyesi olarak önemli çalışmalara imza atan Hakkı Çelik son anda meclise girerek önemli muhalefet görevi üstlendi. CHP Çekmeköy’de böyle çalışmalar yapan bir isim görülmedi.

Çekmeköyü çok iyi bilen ve Çekmeköylülerin yakından tanıdığı bu isim geçen seçimde de bu seçimde de kampanya döneminin en çalışkan kişisi oldu. Çekmeköy’de binlerce partili partisiz herkese rozet takarak belki de ilk kez CHP ile bu kadar yakınlaşmış olan Hakkı Çelik yeniden aday olarak kazanan kadroda yer almaya aday oldu.

Hiç çalışmadan üst sıralarda listeye giren ve 5 yıl boyunca hiç bir varlık göstermeyen meclis üyelerinin aksine varını yoğunu ortaya koyan Hakkı çelik o dönem Seyfettin Yıldırım’ın tanınmasında ve aldığı oyda önemli katkılar sağladı.

Çekmeköy’de önemli bir yoğunluğa sahip olan Sinopluların tek adayı olması ile hemşerilerinin büyük desteğini almasını sağlıyor.

Bu kapsamda hemşerileri ile bir araya gelen bölgenin Sinoplu kanaat önderleri ve aileleri ile görüşerek desteklerini aldı. Çekmeköy Belediyesi yönetiminin yanlışlarını verdiği önergeler ile bazılarını rahatsız etmiş olacak ki iş yeri kurşunlanan Hakkı Çelik bu duruşundan vaz geçmedi ve bölge idare mahkemesine açtığı davalar ile haksızlıkların karşısında durmaya devam ediyor.

Bu dönem yeniden A.Adayı olan CHP Meclis Üyesi Hakkı Çelik bu dönem tekrar aday olurken şunları söyledi; Muhalefet olarak yapamadıklarımız, çözemediklerimiz var . Bu dönem çok çalışarak Çekmeköylü hemşerilerimizin hakları olan hizmetlerin yapılması için çalışacağım. Bu yolda desteklerini esirgemeyen başta Sinoplu hemşerilerim olmak üzere tüm Çekmeköylülere teşekkür ediyorum.”

Haber-habermax.net

 

 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.