Dolar 32,2135
Euro 35,0089
Altın 2.500,43
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

İzmir Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Sosyal Medya Üzerinden Üzücü Açıklamada Bulundu

İzmir Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Sosyal Medya Üzerinden Üzücü Açıklamada Bulundu
31 Ağustos 2023 13:00 | Son Güncellenme: 31 Ağustos 2023 13:07
198

HABERMAX. İzmir Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, sosyal medya platformu Facebook üzerinden yaptığı açıklamada, bir süredir kanser tedavisi gören üniversite sınıf arkadaşını kaybettiğini belirterek duygusal bir mesaj paylaştı.

Dervişoğlu, açıklamasında, gördüğü kanser tedavisine maalesef yenik düşen ve Kocaeli Gölcük Kaymakamı olan üniversite sınıf arkadaşı Yusuf Özdemir için taziyelerini iletti. Aynı zamanda Özdemir’in ailesine ve yakınlarına sabır dileklerini ileten Dervişoğlu, Allah’tan rahmet diledi ve mekanının cennet olmasını temenni etti.

Üzücü haberi duyan çevresi ve dostları, Dervişoğlu’na başsağlığı mesajları ile destek vererek bu zor zamanında yanlarında olduklarını ifade ettiler.

Bu acı kaybın ardından, dostları ve yakınları da sosyal medya üzerinden taziye mesajları paylaşarak Kocaeli Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir’i anıyorlar.

GÖLCÜK KAYMAKAMLIĞI DUYRUSU
Dürüst, idealist ve çalışkan kişiliği ile şehrimizi benimseyen ve halkımız tarafından da sevilen değerli bir devlet adamı olan Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir, bir süredir tedavi gördüğü hastanede emanetini teslim ederek ebedi aleme yürüdü.
        Gölcük Kaymakamı Merhum Yusuf Özdemir için 31.08.2023 Perşembe günü Saat:11.00’de Valiliğimiz yerleşkesinde Resmi Cenaze Töreni düzenlenecek olup, akabinde Gölcük Merkez Camii’nde öğle namazına müteakiben Cenaze Namazı kılınacaktır.
        01.09.2023 Cuma günü Samsun ili, İlkadım ilçesi Büyük Camii’de Cuma Namazını müteakiben  kılınacak Cenaze Namazının ardından Derecik Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak Merhum Kaymakam Yusuf Özdemir’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, çalışma arkadaşlarına ve hemşehrilerimize baş sağlığı diliyoruz.
Mekanı cennet olsun.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
Gölcük Kaymakamı Yusuf ÖZDEMİR Kimdir?

İlçemiz Kaymakamı Yusuf ÖZDEMİR, 1970 Trabzon İli Köprübaşı İlçesi doğumludur.

İlkokula Almanya’da başlayıp Trabzon Köprübaşı’nda tamamladı. Orta ve Lise eğitimini Samsun’ da tamamlayan Yusuf Özdemir, 1987 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu yönetimi bölümünü 1991 yılında bitirdi. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı Başkanlığında Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Halen Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih Anabilim Dalında Doktora eğitimine devam etmektedir. İyi derecede İngilizce ve orta derecede Almanca bilen Kaymakamımız evli ve üç çocuk babasıdır.

Mesleki Kariyeri;

Sinop Kaymakam Adaylığı

Samsun Tekkeköy Kaymakam Vekilliği

Giresun Çanakçı Kaymakamlığı

Gümüşhane Kürtün Kaymakamlığı

Samsun Kavak Kaymakamlığı

Sivas Suşehri Kaymakamlığı

Çankırı Ilgaz Kaymakamlığı

Balıkesir Susurluk Kaymakamlığı

İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği

Konya Beyşehir Kaymakamlığı

2022 / 392 sayılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Gölcük Kaymakamlığı görevine atanmış 08.09.2022 tarihinde göreve başlamıştır.

 

 

Merkez Mah. Donanma Cad. No:65 Gölcük / Kocaeli
0 262 412 92 71-0 262 413 10 09-0 262 413 52 26
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.