Dolar 32,3578
Euro 34,7548
Altın 2.437,05
BİST 10.013,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

İstanbul’da Fetret Devri Bitecek: Hizmet Yeniden Başlayacak 5 Yıllık İhmal Sonrası Hizmet Dönemi:

İstanbul’da Fetret Devri Bitecek: Hizmet Yeniden Başlayacak 5 Yıllık İhmal Sonrası Hizmet Dönemi:
24 Şubat 2024 20:48 | Son Güncellenme: 24 Şubat 2024 21:07
165

HABERMAX. Çekmeköy Belediye Başkanı ve AKP adayı Ahmet Poyraz, yaptığı konuşmada İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye beş yıldır hiçbir hizmet sunmadığını belirterek, yeni bir dönemin başlayacağını ifade etti. Poyraz, şunları kaydetti: “Beş yıldır ilçemizde İBB çivi dahi çakmadı desek yeridir. Fetret devri bitecek ve Çekmeköylü hemşehrilerimiz İBB’den yeniden hizmet görecek. Murat Başkanımızdan sözünü aldık… 2019 seçimi öncesi yapım çalışmaları başlayan seçim sonrası kaderine terk edilen Alparslan Türkeş Kültür Merkezi’mizi yeni dönemde tamamlayacağız.”

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz: “İBB’den 5 Yıldır Hizmet Almadık, Şimdi Hizmet Zamanı”

Poyraz, devamında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun taahhüt ettiği ancak gerçekleşmeyen Taşdelen Metro hattının açılacağını ve Kuzey Marmara Otoyolu Taşdelen Alemdağ Yan Yol Bağlantı Projesiyle ilçeye üç yeni giriş-çıkış noktası kazandırılacağını duyurdu. Ayrıca, Yeşil Yol projesiyle Merkez Mahalleleri ve Taşdelen Mahallelerini birleştireceklerini ve köy konakları, gençlik ve eğitim kamp merkezi, Taşdelen Meydanı ve yer altı otoparkı projeleriyle Çekmeköy’e yeni sosyal donatı alanları kazandırılacağını ekledi.

Ahmet Poyraz’ın açıklamalarıyla Çekmeköy’de yeni bir dönemin başlayacağı ve İBB’nin ilçeye hizmet getirme sürecinin hızlanacağı belirtiliyor.Çekmeköy’de Fetret Devri Bitecek: Hizmet Yeniden Başlayacak

5 Yıllık İhmal Sonrası Hizmet Dönemi:

Son 5 yıldır Çekmeköy’de İBB tarafından herhangi bir hizmet yapılmadığını dile getiren metin, Murat Çalık’ın adaylığı ile bu durumun değişeceğini ve Çekmeköy’ün yeniden İBB’den hizmet alacağını vurguluyor.

Söz Verilen Hizmetler:

  • 2019 seçimi öncesi yapımına başlanan ve seçim sonrası kaderine terk edilen Alparslan Türkeş Kültür Merkezi’nin tamamlanması.
  • İmamoğlu tarafından “kılçık” olarak nitelendirilen ve toprakla doldurulan, 150 binden fazla insanı doğrudan etkileyen Taşdelen Metro hattının açılması.
  • Kuzey Marmara Otoyolu Taşdelen Alemdağ Yan Yol Bağlantı Projesi ile ilçeye 3 yeni giriş çıkış noktası kazandırılması.
  • Yeşil Yol projesi ile Merkez Mahalleleri ve Taşdelen Mahallelerini birleştirilmesi.
  • Köy Konakları, Gençlik ve Eğitim Kamp Merkezi, Taşdelen Meydan ve Yer Altı Otoparkı Projesi ile Odak Çekmeköy projesi ile ilçeye yeni sosyal donatı alanları kazandırılması.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.