Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

İstanbul CHP İl Başkanı Özgür Çelik ve İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın, Pendik İlçe Başkanlığı’nı Ziyaret Etti

İstanbul CHP İl Başkanı Özgür Çelik ve İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın, Pendik İlçe Başkanlığı’nı Ziyaret Etti
28 Ekim 2023 11:45
248

HABERMAX.İstanbul Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) genç ve yetenekli İl Başkanı Özgür Çelik ve İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın, yerel örgütleri güçlendirmek ve partinin hedeflerine ulaşmak amacıyla Pendik İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Bu önemli buluşma, partinin mahalle mahalle ve sokak sokak özenle çalışarak yeni zaferlere ulaşma hedefini bir kez daha vurguladı.

**Kararlılık ve Birlik Mesajları**

İl Başkanı Özgür Çelik, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada partinin kararlılığını ve birlik içinde olma gerekliliğini vurguladı. Çelik, “Partimizin başarısı için her birimizin omuz omuza çalışması gerekiyor. Mahalle mahalle, sokak sokak, özenle hareket ederek partimizi yeni zaferlere taşıyacağız.” dedi. Ayrıca İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın da gençlik kollarının enerjisiyle partinin geleceğini daha parlak bir şekilde inşa etmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

**İlçe Başkanları İle İstişare**

Ziyaret sırasında İstanbul CHP İl Başkanı Özgür Çelik ve İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın, Pendik İlçe Başkanları ve ilçe yönetimi ile istişarede bulundu. İlçe başkanları, partinin yerel örgütlenmesini güçlendirmek ve hedeflere ulaşmak için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını açıkladılar.

**Partinin Hedefleri İçin Güçlü Bir Adım**

Bu önemli ziyaret, İstanbul CHP’nin hedeflerine ulaşmak ve partiyi daha da güçlendirmek için atılmış güçlü bir adım olarak değerlendirildi. Yerel örgütlenmenin güçlendirilmesi ve birlik içinde hareket etme kararlılığı, CHP’nin gelecekteki başarılarına olan inancı pekiştirmeye devam ediyor. İstanbul CHP, mahallelerden sokaklara kadar uzanan özenli çalışmaları ile yeni zaferlere doğru emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.