Dolar 32,7682
Euro 35,0901
Altın 2.459,44
BİST 10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
28°C
Parçalı Bulutlu
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

İlksen Efe, Gezdik Gördük programıyla TELE 1’de!

İlksen Efe, Gezdik Gördük programıyla TELE 1’de!
22 Mayıs 2024 23:23
161

HABERMAX. Sevilen sunucu İlksen Efe, başarılı sunumuyla tanıdığımız Gezdik Gördük programını artık TELE 1 ekranlarında izleyicilerle buluşturacak. Yaklaşık 3 yıldır büyük bir başarıyla sunduğu programını yeni kanalında devam ettirecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Efe, Farklı İşler Medya’da yapımcı ve yönetmen Mesut Solak ile birlikte 3 yıl boyunca Gezdik Gördük programını çektiğini belirtti. Bu süre içinde, programlarıyla izleyicilere bölgenin tarihini, yemek kültürünü ve önemli değerlerini aktardıklarını ifade etti. Ayrıca, önemli bir kültür ve turizm hizmeti de verdiklerinin farkında olduklarını vurguladı.

Ancak, bir dönem ara verdiklerini ve henüz yayınlanmayan veya yeterince izlenemeyen bölümleri bir seri olarak hazırladıklarını belirtti. Şimdi ise bu bölümlerle birlikte TELE 1’de izleyicilerle buluşacak olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Efe, TELE 1’in sağlam duruşu ve çizgisine vurgu yaparak, kanalın sadık bir izleyici kitlesine sahip olduğunu belirtti. Sosyal medyada yeni adreslerini duyurdukları anda çok sayıda tebrik ve başarı mesajı aldığını söyledi. Yeni kanalda olmanın kendisi için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu ifade eden Efe, bu imkanı sunan yapımcı Mesut Solak ve TELE 1’in genel müdürü Merdan Yanardağ’a teşekkürlerini iletti.

İlksen Efe, Gezdik Gördük programının artık cumartesi günleri saat 12.00’de TELE 1’de yayınlanacağını söyledi. Biz de İlksen Efe’ye yeni kanalında başarılar diliyoruz.

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.