Dolar 32,2830
Euro 34,6912
Altın 2.435,71
BİST 10.011,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Tunceli Belediyesine Ziyaret

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Tunceli Belediyesine Ziyaret
30 Ocak 2020 12:26 | Son Güncellenme: 3 Şubat 2020 08:45
535
AHA.İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Belediyemize Ziyaret İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu belediyemizi ziyaret etti. Dilek İmamoğlu, CHP milletvekili Polat Şaroğlu, CHP Pertek, Ovacık, Hozat ilçe belediye başkanları ve beraberindeki heyet ziyarette yerini aldı.
Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Maçoğlu tarafından karşılanan İmamoğlu’na Belediye Başkan Yardımcılarımız Canan Ay Doğan ve Ümüt Kaya’nın yanı sıra birçok yurttaş eşlik etti.Başkan Maçoğlu, ziyaretlerinden dolayı İmamoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, “ Bu deprem hepimiz için önemli bir uyarı. Gerekli önlemlerin alınması gerekiyor. Dayanışma açısından burada olmanız ve belediyemizi ziyarete gelmeniz büyük önem taşıyor” ifadelerini kullandı.İmamoğlu ise ziyaretin ana sebebinin Elazığ’da yaşanan deprem olduğunu belirterek belediyemizin ziyaretine dair şunları kaydetti:

“Bölgeye böyle bir sebeple gelmek istemezdik. Bir deprem sebebiyle buradayız ve kayıplarımız var. Hepimizin başı sağ olsun. Depremle yaşayan bir ülkeyiz.  Açıkçası bu konuda da başarılı değiliz. Depreme karşı tedbir alabilen bir ülke olamadık. Belediyelerin, yönetimlerin, hükümetlerinde suçu var. İnşallah bundan sonra daha hızlıca tedbir alabilen ve önceliği bu olan bir ülke olmayı başarırız. Bu vesileyle geldik. Sizi de ziyaret ederek dayanışmada bulunmak istedik”

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.