Dolar 32,2129
Euro 35,0167
Altın 2.502,23
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Çekmeköy’de Faaliyet Gösteren Fabrika Çalışanlarından Covid-19 3. Doz Hatırlatma Aşısına Büyük İlgi

Çekmeköy’de Faaliyet Gösteren Fabrika Çalışanlarından Covid-19 3. Doz Hatırlatma Aşısına Büyük İlgi
3 Ocak 2022 22:13 | Son Güncellenme: 3 Ocak 2022 22:15
357
HABERMAX.Ömerli bölgesinde faaliyet gösteren fabrikada çalışan personeller Çekmeköy İlçe Sağlık Müdürlüğü Mobil Aşı Ekipleri tarafından Covid-19 3. Doz hatırlatma aşısını olarak salgına aşı ile ‘DUR’ dediler.
Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, fabrikaya gerçekleştirdiği ziyaret ile mobil aşı ekiplerinin çalışmasını yerinde inceleyerek çalışanlarını aşıya teşvik eden iş insanı Hakan Tuna, sağlık ekibimiz ve aşı olan tüm personele teşekkür etti, Çekmeköy İlçe Sağlık Müdürü Hüseyin Erdil’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.
203 çalışanın aşı oldu bilgisi verilen Kaymakam Çelik, ziyarette yaptığı konuşmada; “Tüm dünyayı ve yurdumuzu etkisi altına alan Covid-19 salgını ile mücadelede Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulumuzca onaylanan, tavsiye edilen yöntem aşı. Biz vatandaşlarımızın her fırsatta aşı olmaları yönünde ricada bulunuyor, bilim insanlarımızın çalışmaları doğrultusunda pandemiyi aşı ile yeneceğimize inanıyoruz. Ben bugün istekli olarak aşı olan 203 kişiye ve fabrikasında böyle bir hizmet vermemize olanak sağlayan iş insanı Hakan Tuna’ya teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın sağlığı için her durumda hizmet veren kıymetli sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Bir 2 kişi, mobilya ve iç mekan görseli olabilirBir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Bir 13 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.