Dolar 32,2702
Euro 35,0972
Altın 2.471,61
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ağaoğlu Ataşehir’de

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ağaoğlu Ataşehir’de
4 Kasım 2019 23:16 | Son Güncellenme: 5 Kasım 2019 11:53
753

AHA.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ataşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyaretlerle ilgili Ataşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden iki ayrı basın bülteni servis edilirken Ataşehir Belediyesi’nin yolladığı fotoğraflarda İmamoğlu’nun yanında AKP döneminde palazlanan ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu’nun da olması dikkat çekti. İBB’nin yolladığı bültende ise Ali Ağaoğlu ve Ekrem İmamoğlu’nun birlikte olduğu bir fotoğraf yok.

İlçe belediyeleriyle ortak masa toplantıları kapsamında Ataşehir’e gelen İmamoğlu’na, ilçenin sorunları ve hayata geçirilmesi planlanan projeler anlatıldı. İmamoğlu’nun maaşlarını alamayan ve sendikalı olduğu için işten  atılan Ataşehir Belediye işçilerini ziyaret etmeyip direnişteki işçileri görmezden gelmesi işçilerin tepkisini çekti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Meclis toplantısında ‘deprem’ konulu 13 bölümlük detaylı bir sunum yapıp deprem toplanma alanlarıyla ilgili iddialı konuşmuş, yağma ve ranta açılan toplanma alanlarını eleştirmişti.

Ali Ağaoğlu, toplanma alanlarının yağmasında da ismi geçen ‘Ağaoğlu My City’nin sahibi.Haber Sol

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.