Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

“HOCAMLA BİRLİKTE SEYİTGAZİ’Yİ SOSYAL BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRDIK”

“HOCAMLA BİRLİKTE SEYİTGAZİ’Yİ SOSYAL BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRDIK”
24 Mart 2021 16:31
219

AHA.Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede gerçekleştirilen çalışmalar dolayısıyla Başkan Büyükerşen’e teşekkür etti.

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ile bir araya gelen Başkan Büyükerşen, Büyükşehir Belediyesi tarafından Seyitgazi’de gerçekleştirilen alt yapı ve üst yapı yatırımları hakkında görüştü. İlçenin ihtiyaçları hakkında Başkan Büyükerşen’e bilgi veren Tepe, 2 yıllık süreçte Seyitgazi’de önemli hizmetlere imza attıklarını ifade etti. Tepe “Göreve geldiğimizde borçlu bir belediye devraldığımızı bu borcu büyük ölçüde bitirdiğimizi tüm hemşehrilerimiz biliyor. Sayın Hocamız Yılmaz Büyükerşen’in destekleri ile Seyitgazi’de alt yapı ve üst yapı başta olmak üzere birçok alanda önemli hizmetlere imza atıyoruz. Söz verdiğimiz gibi birlikte hareket ediyor, koordineli çalışıyor, bunu da vatandaşımıza hizmet olarak yansıtıyoruz. ‘Her şey çok güzel olacak demiştik’ Seyitgazi’de her şey güzel oluyor. Sayın Hocamla birlikte ilçemizi sosyal belediyecilikle tanıştırdık. Daha da yapacak çok işimiz var” dedi.

Uğur Tepe ile birlikte önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Büyükerşen ise önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili Tepe ile fikir alışverişinde bulundu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.