Dolar 32,3882
Euro 35,1467
Altın 2.326,10
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

BAŞKAN İSMAİL ERDEM’İN ATAŞEHİR ESNAF ZİYARETLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN İSMAİL ERDEM’İN ATAŞEHİR ESNAF ZİYARETLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
30 Ocak 2022 15:12 | Son Güncellenme: 30 Ocak 2022 15:19
358

HABERMAX.AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem,  Fetih Mahallesi mobilyacı esnaflarını ziyaret ederek hem vatandaşları dinledi hem de vatandaşların 2023 -2024 seçimleri ile ilgili beklentilerini dinledi.

Fetih mahallesinde gerçekleştirilen esnaf ziyaretlerine AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülayşe Durak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Çelik, üç kademe ilçe ve 19 mahallenin teşkilat mensupları ve meclis üyeleri katılım sağladı. Ziyaretlerde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileten İsmail Erdem ve ekibi esnaflarla bir araya gelerek sorunlarını dinlediler ve taleplerini iletmek üzere not aldılar.

Teşkilatı ile sokak sokak esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam eden AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem; ‘’ Emek veren,  üretim yapan istihdam ve ülke ekonomisine katkı sunan her esnafımız bizim için çok kıymetlidir. AK Parti Ataşehir teşkilatımız ile göreve geldiğimiz ilk günden bugüne esnaf ziyaretlerimizi periyodik olarak gerçekleştireceğimizi belirtmiştik ve bu ziyaretlerimiz durmaksızın da devam edecek. Esnaflarımızın her zaman yanında olacağız .Sokak sokak, cadde cadde esnafımızla ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeye sokağın nabzını tutmaya ve vatandaşımızı dinlemeye devam ediyoruz. Çünkü bu buluşmalar vatandaşlarımızla kaynaşmamıza en güzel vesilelerden biri ve bu ziyaretlerde gelecek planlamalarımızı da vatandaşlarımızla birlikte yapabiliyor, onlara kendimizi ve yaptıklarımızı en ince ayrıntısına kadar ifade edebiliyoruz. 3 kademe 19 Mahalle teşkilatımız ilçe yönetimlerimiz ve meclis üyelerimizin katılımı ile daha önce ilçemiz de bulunan YEDPA Ticaret Merkezi ve İçerenköy Bostancı Oto Sanayi Sitesi esnaflarımızı ziyaret programlarımızı gerçekleştirmiştik . Bugün de Fetih Mahallesi Mobilyacı esnaflarımızı 3 kademe teşkilatımız ile hayırlı işler dileyerek ziyaret ettik, çaylarını içtik, taleplerini ve sorularını bizzat dinleyerek gerekli mercilere ulaştırmak üzere notlarımızı aldık. Her görüşten esnaf ve vatandaşımızın hoşgörü ve samimiyeti ,izzet ve ikramı ile karşılanıyoruz.Ülkemizin istikbali noktasında vatandaşlarımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimize güvenlerini dile getirerek gelecekten emin olduklarını belirttiler.’’ Vatandaşların kendilerine karşı olan sevgi ve muhabbetlerini de bir kez daha görmüş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Erdem , sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu güzel bir kış gününde hem bizim hem vatandaşlarımız için güzel bir çalışma oldu. Ataşehir halkı ile bir araya gelmek , samimiyet ile muhabbete ortak olmak , halkımızın bu denli içten teveccühüne mazhar olmak bizim için ayrı bir güzellik ve mutluluk kaynağı tabi ki . Komşularımızın güleryüzlü misafirperverlikleri ve teveccühleri için çok çok teşekkür ederim. İlçemizde bugün sokak çalışmalarına katılan tüm teşkilat mensuplarımızı da ayrıca tebrik ediyorum. Ataşehir’in AK Belediyeciliğin hizmeti ile buluşması için hedefimiz; her bir Ataşehirlimize ulaşmak, gönlüne dokunmaktır.” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.