Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

“Hedef Yatırım Bankası’nda Yeni Genel Müdür: Aziz Ferit Eraslan”

“Hedef Yatırım Bankası’nda Yeni Genel Müdür: Aziz Ferit Eraslan”
3 Haziran 2024 11:51
87

HABERMAX. Hedef Holding’in iştiraklerinden biri olan Hedef Yatırım Bankası’nda üst düzey bir atama gerçekleşti. 26 yıllık deneyime sahip ve yüzde yüz yerli sermaye ile kurulan Hedef Yatırım Bankası’nın Genel Müdürlüğüne Aziz Ferit Eraslan atanmıştır.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden 1991 yılında mezun olan Aziz Ferit Eraslan, Ziraat Bankası Bankacılık Okulu’nda 9 ay boyunca eğitim aldıktan sonra yüksek lisansını Bankalar Birliği ve British Council Chevining Bursu ile 1997 yılında İskoçya’nın Stirling Üniversitesi’nde Bankacılık ve Finans alanında tamamlamıştır. 1992-2000 yılları arasında Türkiye İş Bankası Teftiş Kurulu’nda görev alan Eraslan, daha sonra Bankanın Muhasebe Müdürlüğü bünyesindeki Konsolidasyon ve Yatırımcı İlişkileri Gruplarında Müdür Yardımcısı ve Grup Müdürü olarak görev yapmıştır. 2007 yılında aynı departmana Müdür olarak atanmıştır.

Ferit Eraslan, kariyeri boyunca çeşitli görevlerde bulunmuş ve 2013 yılında Rusya merkezli CJSC ISBANK’ta Genel Müdürlük görevine getirilmiştir. 2015-2020 döneminde Türkiye Sınai Kalkınma Bankası’nda İç Sistemlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, 2020-2023 yıllarında ise aynı kurumda Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev almıştır.

İleri derecede İngilizce ve başlangıç seviyesinde Rusça bilen A. Ferit Eraslan, 1969 yılında İstanbul’da doğmuştur.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.