Dolar 32,6006
Euro 34,7750
Altın 2.414,63
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Halkın sevgisi böyle Bir şey İmamoğlu’na sarılmak için yarış var

31 Mayıs 2019 14:41 | Son Güncellenme: 31 Mayıs 2019 14:42
676

AHA.İstanbul’un seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler’de semt pazarını ziyaret etti. Semt pazarında yoğun ilgiyle karşılanan İmamoğlu’na bir pazarcı “Sen geldin, bereket geldi” diye seslendi. 8 yaşındaki Muhammet Salih Yıldırım “Her şey çok güzel olacak” diyerek İmamoğlu’nun boynuna sarıldı

31 Mart seçimlerinde galip gelen ancak YSK’nın ’23 Haziran’da yeniden seçim’ kararıyla

31 Mart seçimlerinde galip gelen ancak YSK’nın ’23 Haziran’da yeniden seçim’ kararıyla mazbatası elinden alınan İmamoğlu, 31 Mart seçimleri öncesi olduğu gibi yine pazar ziyaretindeydi. Bahçelievler, Zafer Mahallesi semt pazarını ziyaret eden İmamoğlu, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Vatandaşlar, İmamoğlu’yla fotoğraf çekilebilmek için birbiriyle yarıştı.

“HEP SANA DUA EDİYORUM”

İmamoğlu, pazara girdiğinde bir pazarcı “Sen geldin, bereket geldi” diye seslendi. Yaşlı bir kadın ise İmamoğlu’nun yanına ağlayarak gelip “Çok üzülüyorum, hep sana dua ediyorum” dedi. 8 yaşındaki Muhammet Salih Yıldırım “Her şey çok güzel olacak” diyerek İmamoğlu’nun boynuna sarıldı.

Pazardan “Halkın umudu İmamoğlu” sloganlarıyla uğurlanan İmamoğlu, Yenibosna Merkez Camii ve Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği’ne ziyarette bulundu. Dernek ziyaretinin ardından Yenibosna Merkez Camii’de cuma namazını kıldıktan sonra Bahçelievler’den ayrıldı.

SÖZCÜ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.