Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Habermax Genel Müdürü Durmuş Acar,Yunus Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ve Tokat TV’nin Sahibi Yunus Aybakan’ı Ziyaret Etti

Habermax Genel Müdürü Durmuş Acar,Yunus Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ve Tokat TV’nin Sahibi Yunus Aybakan’ı Ziyaret Etti
14 Ağustos 2023 19:27 | Son Güncellenme: 14 Ağustos 2023 21:53
332

www.habermax.com.tr Genel Müdürü Durmuş Acar, Tokat’ta internet üzerinde kesintisiz yayın yapan YUNUS MEDYA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ve TOKAT TV’nin Sahibi Yunus Aybakan’ı merkez stüdyoda ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete iş insanı Hasan Akyüz de eşlik etti.

Ziyaret boyunca samimi bir atmosferin hakim olduğu görüldü. Durmuş Acar, Yunus Aybakan’a misafirperverliği için tebriklerini iletti. Aybakan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tokat TV, Tokat ve çevresindeki haberleri internet üzerinden kesintisiz bir şekilde yayınlayarak bölgedeki habercilik faaliyetlerinde önemli bir rol oynamaktadır. Genel Müdür Durmuş Acar’ın ziyareti, Tokat TV’nin başarılı yayıncılık çalışmalarını takdir ettiğini göstermektedir.

İş insanı Hasan Akyüz’ün de katılımıyla gerçekleşen ziyaret, yerel medya kuruluşları arasındaki dayanışmayı ve iş birliğini pekiştirmek amacını taşımaktadır. Bu tür ziyaretler, sektördeki tecrübelerin paylaşılmasını, yeni iş ortaklıklarının kurulmasını ve daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşmanın yollarını bulmayı sağlamaktadır.

Durmuş Acar ve Hasan Akyüz’ün bu ziyaretle, Tokat TV’ye verdiği destek ve teşvik edici sözler, yerel medya kuruluşları için büyük önem taşımaktadır. Bu tür ziyaretler, bölgedeki medya kuruluşlarının gelişimine ve daha profesyonel bir yayın sürecine katkıda bulunmaktadır.

Tokat TV’nin başarılı yayınlarına ve bağımsız habercilik anlayışına verilen destek, yerel haberlerin daha geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı olmaktadır. Bu tür ziyaretlerin, yerel gazetecilik faaliyetlerinin önemini vurguladığı ve medya sektöründe yapılan çalışmalara destek olduğu bir kez daha görülmüştür.

Habermax.Genel Müdür Durmuş Acar’ın, Yunus Aybakan’ın sahibi olduğu YUNUS MEDYA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ve TOKAT TV’nin Sahibi Yunus Aybakan’ı ziyaret etmesi, medya sektöründe güçlü bir birlikteliği ve dayanışmayı temsil etmektedir. Bu tür ziyaretlerin sürdürülmesi ve medya kuruluşları arasındaki iletişimin güçlendirilmesi, bölgenin haberleşme ve bilgi paylaşımı altyapısının gelişimine katkıda bulunacaktır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.