Dolar 32,5151
Euro 34,8172
Altın 2.438,97
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

Güneşin Tadını Çıkarırken Tarzınızla Fark Yaratın! Papary Sunglasses ile Yaz Stilinizi Tamamlayın, Güneşin Tadını Çıkarın

Güneşin Tadını Çıkarırken Tarzınızla Fark Yaratın! Papary Sunglasses ile Yaz Stilinizi Tamamlayın, Güneşin Tadını Çıkarın
19 Temmuz 2023 02:13
93

HABERMAX.Güneşin keyfini çıkarırken stilinizi tamamlayan şık ve eşsiz tasarımlar sunan Papary Sunglasses, 2023 yaz sezonunda da büyük bir etki yaratıyor. İster plajda ister şehirde her anınızda şıklığı tamamlayan Papary Sunglasses yaz koleksiyonu, yenilikçi ve özgün tasarımlarıyla moda tutkunlarına hitap ediyor. Farklı çerçeve, renk ve lens seçenekleriyle her zevk ve yüz şekline uygun modeller bulunduran Papary Sunglasses, yaz koleksiyonu ile kendinize özgü bir stil oluştururken güneşin tadını çıkarmanızı sağlıyor.

Her mevsim birbirinden eşsiz tasarımlarıyla öne çıkan Papary Sunglasses, yepyeni koleksiyonu ile 2023 yaz sezonuna damgasını vuruyor.

Geniş ürün gamıyla her stilin tamamlayıcı parçası olan Papary Sunglasses, yaz koleksiyonu ile güneşin keyfini çıkarırken trendlere uyum sağlamak isteyenlere ideal bir seçim oluyor. Göz alıcı tasarımlarıyla tarzınıza sofistike bir dokunuş katan Papary Sunglasses, kemik ve metal modelleri beğeniye sunuyor.

Papary Sunglasses, tamamen doğadan ilham alarak ürettiği bio acetat (organik asetat) koleksiyonuyla yaz mevsiminin enerjisini gözlük tasarımlarına yansıtıyor. Mavi, turuncu, kahverengi ve yeşil gibi canlı renkleri çerçevelerinde kullanan Papary Sunglasses, güneşli günlerin enerjisini ve doğanın güzelliğini gözlüklerine taşıyor. P008 ve P010 modelleri ile de metal gözlüğe bambaşka bir bakış açısı getiren Papary; clipsli kullanımı, ergonomik yapısı ve hafifliği ile her ortamda stilinizi korumanıza yardımcı oluyor.

Gözlük tasarımında zamansızlığı amaçlarken ince detayları ile de modaya uyum sağlayan Papary Sunglasses, özel işlemeli sap detayları, metal ve kemiğin bir arada kullanımı ve kendine ait renk seçenekleri ile özel tasarım hizmeti sunuyor.

Güneşin en yoğun hissedildiği yaz mevsiminde gözleri UV ışınlarından korumak için titizlikle hizmet veren Papary, organik malzemelerden üretilen ve çift taraflı antirefle kaplamaya sahip camlarıyla yüksek koruma sağlıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.