Dolar 32,2934
Euro 35,0289
Altın 2.477,35
BİST 10.511,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Gökhan Zan’dan Sarsıcı Açıklamalar: “Galatasaray’da Yaşadığım Hayal Kırıklığı”

Gökhan Zan’dan Sarsıcı Açıklamalar: “Galatasaray’da Yaşadığım Hayal Kırıklığı”
20 Aralık 2023 11:00 | Son Güncellenme: 20 Aralık 2023 11:01
96

HABERMAX.Galatasaray’ın efsane kaptanlarından biri olan Gökhan Zan, katıldığı bir televizyon programında duygu dolu anlar yaşadı ve içini ünlü gazeteci Enver Aysever’e döktü. Gökhan Zan, yaşadığı hayal kırıklığını ve takımına dair duygularını şu şekilde ifade etti:

“Hatay Belediye Başkanı ve onursal başkan, beni takımın başına getirmeyip, İstiklal Marşı’nı okumayan bir adamı takımın başına getirdi. Bu benim için büyük bir hayal kırıklığıydı, içimi çok acıttı. Galatasaray’a olan bağımız, sevgimiz hepimizin malumu. Ancak böyle bir durumda, kulübünüzün başına sizin beklediğiniz ismin gelmemesi gerçekten zorlayıcı bir durum olabiliyor.”

Gökhan Zan’ın bu açıklamaları, Galatasaray camiasında büyük yankı uyandırdı. Taraftarlar, kulüplerine dair yaşanan bu tür gelişmeler karşısında duydukları endişeyi ve üzüntüyü sosyal medyada paylaşarak, eski kaptanlarına destek verdiler.

Öte yandan, Gökhan Zan’ın açıklamalarının ardından Hatay Belediye Başkanı ve onursal başkanın bu konudaki görüşleri merak konusu oldu. Kamuoyu, kulüp içindeki gelişmeleri yakından takip ederken, futbolseverler ise Galatasaray’ın geleceği konusunda belirsizliğin nasıl çözüleceğini bekliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.