Dolar 32,1979
Euro 34,9907
Altın 2.520,75
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Gemlik Kent Konseyi Başkanlığına Sedat Akkuş Adaylığını Açıkladı

Gemlik Kent Konseyi Başkanlığına Sedat Akkuş Adaylığını Açıkladı
10 Mayıs 2024 17:51
143

HABERMAX. Gemlik’in yerel yönetiminde önemli bir isim olan Sedat Akkuş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla Gemlik Kent Konseyi başkanlığına adaylığını duyurdu. Akkuş, beş yıllık belediye meclisi tecrübesini temel alarak ilçenin hak ve hukukunu korumak, hemşehrilik bilincini geliştirmek, kültür, sanat, çevre ve tarım konularında çalışmalar yapmayı ve katılımcı, şeffaf bir yönetim anlayışını benimsemeyi hedeflediğini belirtti.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kıymetli arkadaşlarım, Gemlik Kent Konseyi başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Beş yıllık belediye meclisi tecrübemizle ilçemizin hak ve hukukunu korumak, hemşehrilik bilincini geliştirmek, kültür, sanat, çevre, tarım ve en önemlisi katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışını benimseyen bir Gemlik Kent Konseyi oluşturabilmek için yola çıkıyoruz” ifadelerini kullanan Akkuş, adaylığını açıklayarak Gemlik’in geleceğine katkı sağlamak istediğini belirtti.

Sedat Akkuş’un adaylığı, Gemlik’in yerel yönetiminde önemli bir değişimin habercisi olarak görülüyor. Akkuş’un tecrübesi ve hedefleri, ilçenin kalkınması ve gelişmesi adına önemli bir potansiyel sunuyor. Gemlik halkı, gelecek dönemde yapılacak seçimlerde bu adaylık açıklamasını yakından takip edecek gibi görünüyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.