Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Fahiş Fiyatlara Tepki Büyüyor: Restoran Boykot Kampanyası Çığ Gibi Büyüyor!

Fahiş Fiyatlara Tepki Büyüyor: Restoran Boykot Kampanyası Çığ Gibi Büyüyor!
20 Nisan 2024 15:04 | Son Güncellenme: 20 Nisan 2024 15:06
110

HABERMAX. Gazeteci Kübra Par’ın da desteğini aldığı restoran boykot kampanyası, son iki gündür çığ gibi büyüyor. Her kesimden vatandaş, fahiş fiyatlara ve kazıklamaya karşı tepkisini dile getirerek kampanyaya destek veriyor.Bir 1 kişi görseli olabilir

Kübra Par, Bakırköy’de yıllardır bildiği bir kebapçıya gitmiş ve gördükleri karşısında şoke olmuş. Self servise çevrilen mekanın dökük ve bakımsız olduğunu, döner dürümün ise 600 liradan satıldığını belirten Par, “Kıymadan yapılmış vasat bir döner ve hazır patates kızartması için bu fiyat fahiş!” diyerek tepkisini dile getiriyor.

Par, ertesi gün Zorlu’da bir şef restoranında porsiyon fiyatlarının 300-400 lira civarında olduğunu görünce de kazıklandığını anlamış. Bu durum, Par’ı restoran boykot kampanyasına katılmaya itmiş.

Par’ın yaşadığı bu olay, pek çok kişinin de benzer deneyimler yaşadığını gösteriyor. Artan enflasyona rağmen, bazı restoranların menülerinde fahiş fiyatlar yer alıyor. Bu durum, vatandaşlarda tepki ve öfkeye yol açıyor.

Restoran boykot kampanyası, bu fahiş fiyatlara ve kazıklamaya karşı bir duruş sergilemeyi amaçlıyor. Kampanyaya katılanlar, belirli bir süre boyunca restorana gitmemeyi ve evde yemek yemeyi tercih ediyor.

Sosyal medyada da #RestoranBoykot etiketiyle paylaşımlar yapılarak kampanyaya destek veriliyor. Bu paylaşımlarda, fahiş fiyatlara tepki gösteren vatandaşlar, yaşadıkları deneyimleri ve restoranlara karşı önerilerini dile getiriyor.

Restoran boykot kampanyasının, restoranları fiyatları düşürmeye ve daha etik bir iş yapmaya teşvik etmesi umuluyor.

Kampanyaya Nasıl Katılabilirsiniz?

  • Belirli bir süre boyunca restorana gitmeyin.
  • Evde yemek yemeyi tercih edin.
  • #RestoranBoykot etiketiyle sosyal medyada paylaşımlar yaparak kampanyaya destek verin.
  • Fahiş fiyatlara ve kazıklamaya maruz kaldığınız restoranları şikayet edin.

Unutmayın, bu bir hak arayışıdır. Sessiz kalarak haksızlığa uğramaya devam etmeyin!

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.