Dolar 34,0202
Euro 38,0463
Altın 2.831,33
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Evidea’dan 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne üç anlamlı proje…

Evidea’dan 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne üç anlamlı proje…
4 Ekim 2023 11:09
145

HABERMAX.Ev yaşam sektörünün lider markalarından Evidea, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne özel üç anlamlı projeye imza attı. Bu anlamlı günde Evidea, Maltepe Belediyesi iş birliği ile “Kedi Evi” projesini hayata geçirirken projeye destek olmak isteyen tüketiciler için ise evidea.com’da “Patilere Yuva” alışveriş kampanyası başlattı. Evidea ayrıca Petlebi ile de iş birliği yaparak köpeklerin mama, battaniye gibi temel ihtiyaçlarını tamamladı.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne özel bir sosyal sorumluluk projesine imza atan Evidea Gönüllüleri, Maltepe Belediyesi iş birliği ile başlatılan Kedi Evi Projesi ile hayvanların daha iyi bir yaşam sürmesine katkı sağlıyor. Bu amaçla, ilk adım olarak ihtiyaç duyulan bölgelerde konumlandırmak üzere kedi evleri inşa edildi.

Evidea ayrıca sokak köpeklerini de unutmayarak Petlebi iş birliğiyle Tuzla Tepeören’deki köpekler için mama dağıtımı ile battaniye ve yatak yerleştirmesi yaptı. Ayrıca hayvanlar sadece mamaya değil sevgiye de ihtiyaç duydukları için Evidea Gönüllüleri hayvanlarla oyunlar oynayıp onlarla bol bol keyifli zaman geçirdi.

“Hediye Kedi Evi Bir Tık Uzağınızda”

Evidea’nın hayvanların yaşam alanlarında gerçekleştirdiği “Kedi Evi” projesi, katkıda bulunmak isteyen tüketiciler için evidea.com’da devam edecek. Yapılan bu projeyi tüketicilerle daha da büyütmeyi hedefleyen Evidea, “Patilere Yuva” kampanyasıyla kedi evleri aracılığıyla sokaktaki daha fazla cana ulaşacak. “Patilere Yuva” kampanyası kapsamında, 1-8 Ekim tarihleri arasında evidea.com‘dan yapılacak alışverişlerde* tercihinize bağlı olarak sepete bir kedi evi dahil edilecek. Bu sayede her siparişinizde sadece kendi evinizi değil, aynı zamanda sokaklardaki kedi dostlarımızın hayatını da kolaylaştıracaksınız.

Evidea Marka ve İletişim Müdürü Pelin Ünal, yaptığı konuşmada, “Evidea olarak, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde başlattığımız projeyi o güne özel, sadece 1 gün sürecek gibi düşünmedik. Toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket etmeyi önemseyen bir marka olarak projemizi ve yardımlarımızı sürekli olarak devam ettirmeyi planlıyoruz. Bu vesileyle, ihtiyaç dahilindeki bölgelere kedi evlerini konumlandırmak konusunda destek olan Maltepe Belediyesi’ne ve köpeklerin bulunduğu sahipsiz barınaklara yapılan ziyarette mama desteği veren Petlebi’ye süreçteki katkılarından dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.