Dolar 32,2438
Euro 35,2130
Altın 2.478,55
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 22°C

“Evidea ve ZUBİZU İş Birliği: Trendleri ve Ayrıcalıkları Bir Arada Sunuyor”

“Evidea ve ZUBİZU İş Birliği: Trendleri ve Ayrıcalıkları Bir Arada Sunuyor”
30 Eylül 2023 10:58
111

HABERMAX.Ev yaşam sektörünün lider markası Evidea, kişisel ilgi alanlarına göre kampanyalar üreten mobil uygulama ZUBİZU ile gerçekleştirdiği iş birliğini Happy Moons İkon ev sahipliğinde düzenlenen bir etkinlikle duyurdu.

Evidea, yaşam alanlarına anlam katan trend ürünleriyle bilinirken; ZUBİZU ise kişilere en güncel kampanyaları sunarak ilgi alanlarına hitap ediyor. Bu iki güçlü markanın iş birliği, “Şehre Dönüş” konseptiyle hazırlanan etkinlikle kutlandı. More Than Social’ın destek verdiği ve sevilen influencer Büşra Ungan Taşbulak’ın host ettiği etkinliğe Dilara Kurtulmuş, Fatmanur Öztekin, Güler Işık gibi ünlü isimler de katıldı. 60 kişilik buluşmaya influencerlar ve basın mensupları katılımları ve paylaşımları ile oldukça yoğun ilgi gösterdi. Davetliler potpourri workshop’unda yaratıcılıklarını konuştururken, yaptırdıkları glitter makyaj uygulaması ile de göz kamaştırdı.

Evidea Marka ve İletişim Müdürü Pelin Ünal, etkinlikte yaptığı açıklamada, “2011 yılından bu yana 8 ana kategoride çeşitli ürünleri tüketicilerimizle buluşturuyoruz. Müşteri kitlemizin büyük bir kısmı kadınlardan oluşuyor ve kadın odaklı bir marka olarak influencerların, basının desteğini hissetmek bizi daha da güçlü kılıyor. Birlikte büyüyoruz ve 2 yıl içinde 100 mağazayı hedefliyoruz. ZUBİZU ile yaptığımız harika bir iş birliği ile de ZUBİZU müşterilerine ayrıcalıklı deneyimler sunmak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

ZUBİZU Satış Pazarlama Direktörü Oya Yıldız Alptekin ise yaptığı açıklamada: “Kendi sektörlerinde öne çıkan iki güçlü marka olarak müşterilerimize daha fazla fırsat sunmamızı sağlayacak bu iş birliğinden büyük mutluluk duyuyoruz. Markalarımızın vadettiği gibi hayatımıza güzellik katan, son derece keyifli bir etkinlikle bu konuyu duyurmuş olmak da bizi ayrıca memnun etti. Önümüzdeki dönemde Evidea iş birliğiyle müşterilerimizi yepyeni avantajlarla buluşturacak olmanın heyecanı içindeyiz” dedi.

Evidea ve ZUBİZU; iş birlikleri kapsamında sahip oldukları ortak misyonla, daha fazla inovasyon ve bol fırsat dolu projeleri tüketiciyle buluşturarak yaşam alanlarına anlam katmaya devam edecek.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.