Dolar 32,3973
Euro 34,6009
Altın 2.383,93
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı

Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı
14 Mart 2022 21:18 | Son Güncellenme: 14 Mart 2022 21:39
435

HABERMAX.Çekmekoy Kaymakamı Resul Çelik Sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Kaymakam Çelik  En Değerli Hazinemiz Olan Sağlığımızı Emanet Ettiğimiz. Hekimlerimizin, Sağlık Çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı Tebrik Ederim


Çekmeköy’de toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi, insanların daha sağlıklı ve daha mutlu hayat sürmesi için en zor şartlarda görev yapan başta hekimlerin olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının günü olan “14 Mart Tıp Bayramı” kutlama programı gerçekleşti.

Çekmeköy Turgut Özal Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy Jandarma Komutanı Gülali Çendik, Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Oğuz Namlı, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Av.Akın İlhan, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli, Çekmeköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Erdil, Çekmeköy Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Ozan Berktaş, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdür V. Ali Erkoç, Yeşilay Çekmeköy Şubesi Başkanı Suna Gönüllü Uzunoğlu, mahalle muhtarları, STK Temsilcileri ve sağlık çalışanları katıldı.

Programda açılış konuşması gerçekleştiren İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Erdil, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ederek 14 Mart’ın tarihte ilk neden kutlandığını, tıp mesleği mensuplarının yurt savunma hareketi olarak başlattığını açıkladı.

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli, programda yaptığı konuşmada üniversite yıllarında tıp öğrencileri ile kendi bölümü olan avukatlık öğrencilerinin arasında geçen tatlı rekabetten ve kader ortaklıklarından bahsetti. Başkan Epli, hastanede bir doktorun kapısını çaldığında hastalığının şifasına sebep olan doktora “İyi ki varsın” dediğini söyledi.

Programda konuşma gerçekleştiren Dr.Fatma Kübra Ayyıldız, programın gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

“Bizim hayatımız deyim yerindeyse bir ebenin elinde başlar ve yine sağlık camiasından birinin elinde son bulur”Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ettiği sağlık çalışanlarına, “Necip Milletimize verdiğiniz hizmetlerden dolayı sizlere şükranlarımızı sunuyoruz” diyerek, “Bizim hayatımız deyim yerindeyse bir ebenin elinde başlar ve yine sağlık camiasından birinin elinde son bulur. Doğumdan ölüme kadar, Devletimiz adına Milletimize vermiş olduğunuz bu kamu hizmetinin önemini, verdiğim örnek çok açık şekilde ifade ediyor” dedi.

Kaymakam Çelik, 28 yıllık Mülki İdare Amiri olarak özellikle son 20 yıldır sağlık alanındaki yatırımlarla Türkiye’nin artık sağlık turizmine başladığının altını çizdiği konuşmasında, sağlık çalışanlarının fedakârca verdiği emeği, yaptıkları işleri anlatmanın uzun süreceğini ifade ederek, “Hizmet verdiğiniz necip Milletimizin her bir ferdi, emeklerinizin önemini çok iyi bilmektedir” dedi.

Kaymakam Çelik, “Sizler bizim için o kadar önemlisiniz ki, savaşta, salgında, hasta olduğumuzda hep sizler yanımızdasınız, sağlığımız için söyleyeceğiniz iyi, ümit verici haberleri bekliyoruz. Bu vesileyle soylu Milletimize vermiş olduğunuz hizmetler adına hepinize en kalbi şükranlarımı arz ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.

Konuşmaların ardından Çekmeköy Özden Cengiz Anadolu Lisesi müzik öğretmeni Güliz Yılmaz Nalcı yönetiminde öğrenciler programda müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Kaymakam Çelik, müzisyen öğrencileri ve öğretmenlerini programın sonrasında tebrik ederek, emekleri için teşekkür etti, çalışmalarında başarılar diledi..

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.