Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Dünyaca Ünlü Yazar Akif Manaf, Almanya’daki İmza Gününde Büyük İlgi Gördü

Dünyaca Ünlü Yazar Akif Manaf, Almanya’daki İmza Gününde Büyük İlgi Gördü
2 Haziran 2024 22:25
306

HABERMAX. Nobel Barış Ödülü adayı ve dünya çapında tanınan yazar Akif Manaf, Almanya’nın Augsburg şehrinde düzenlenen fuar kapsamındaki imza gününde kitapseverlerle buluştu. Yazarın kitapları, farklı dünya dillerine çevrilmiş olması sebebiyle Avrupa’daki okuyucular tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

İmza gününde, kişisel gelişim alanında 94 kitaba imza atmış olan Manaf’ın eserlerini imzalatma ve yazarla sohbet etme fırsatı bulan okurlar, yazarın sade ve akıcı anlatımıyla kaleme aldığı eserlerine büyük ilgi gösterdi. Her geçen gün genişleyen bir okur kitlesi tarafından takip edilen Akif Manaf, en karmaşık konuları dahi sade bir dille aktararak günümüzün en sıra dışı yazarlarından biri olarak öne çıkıyor.

Yazarın eserlerinde ele aldığı konular arasında yaratıcılık, aşk, zekâ, başarı, mutluluk, değişim, insan, devrim, hırs, şöhret, siyaset, ahlak, merhamet, aydınlanma, bilinç, anlayış, zihin, bilgelik, yol, duygu, masumiyet, kuşku, merak, kahkaha ve fanatizm gibi insana dair geniş bir yelpaze yer alıyor.

Akif Manaf, Avrupa ve Amerika’daki kitap fuarlarında okurlarıyla buluşmaya devam edeceğini belirterek, farkındalık yaratan eserleriyle ülkesini yurt dışında başarıyla temsil etmeye devam edecek.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.