Dolar 32,3811
Euro 34,7754
Altın 2.396,64
BİST 10.234,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

DÜNYACA ÜNLÜ SANATÇI KIRKOROV “COSMOS THEATRE” DA SAHNE ALDI

DÜNYACA ÜNLÜ SANATÇI KIRKOROV “COSMOS THEATRE” DA SAHNE ALDI
4 Eylül 2023 07:46
132

HABERMAX.Dünyanın birçok ülkesinde sayısız konser veren ünlü sanatçı Philip Kirkorov, Kilit Grup bünyesinde yer alan Türkiye’nin yeni nesil gösteri merkezi Cosmos Theatre’ da Antalyalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin duyurulmasının ardından yüzlerce müzikseverin toplandığı Cosmos Theatre, ünlü sanatçının performansıyla dolup taştı. Kirkorov; Akdeniz’e açılan, doğayla iç içe, zengin ve göz alıcı bir deneyim sunan, Nirvana Dolce Vita’da ise konaklamayı tercih etti.

1995 yılında Eurovision şarkı yarışmasında Rusya’yı temsil eden ve Antalya’da sevenleri ile buluşan Uluslararası ünlü şarkıcı ve oyuncu “Philip Kirkorov” dünya müzik ödüllerinde; “Dünyada En çok Satan Rus Sanatçı” ödülüne beş kez layık görüldü. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Kirkorov ayrıca birçok müzik yarışmasında jüri üyesi olarak da yer aldı. Tüm misafirlerine eşsiz deneyimlerini sunan, görsel şölenleri ile hafızalarına kazınan “Cosmos Theatre” da konser serüvenini paylaşan Kirkorov, verdiği konser boyunca çeşitli sahne şovları ve unutulmaz etkileyici şarkıları ile tüm dinleyicilerine dolu dolu bir gece yaşattı.

SAHNE PROFESYONELLERİNİN ÖNCELİKLİ TERCİHİ “COSMOS THEATRE”

Antalya’da 550 kişilik kapasiteye sahip olan Türkiye’nin yeni nesil gösteri merkezi “Cosmos Theatre” çağdaş tasarımı, sadeliği ve fütüristliği birleştiriyor. Uluslararası sahne profesyonellerinin öncelikli tercihi olan, sahnede yer alan ileri dijital projeksiyonları ile optimum görüş açılı özel alanlarını konuklarına sunuyor. Eğlence merkezinin atmosferini vurgulayan detayları ile ses kalitesini en üst düzeyde tutmak için akustik teknik boyutlarını esas alan zemin ve cephe kaplama cihazları sayesinde her misafirine eşit izleme imkanı sunuyor.

NİRVANA DOLCE VİTA ÜNLÜ YILDIZI AĞIRLADI

KHG bünyesinde bulunan, Kemer Likya yolu üzerinde yer alan birbirinden farklı konseptlere sahip Toros Dağları’nın eteklerinde Akdeniz’e açılan kendine ait özel koyu ile göz alıcı bir deneyim sunan Nirvana Dolce Vita’ da konaklayan Kirkorov; doğanın zengin güzelliği ve doğanın sentezlendiği bir atmosfere sahip olan otelin; güler yüzlü ve ilgili ekibine yolladığı mesajda “Yaz bitti… Ama Türkiye’de sıcak konserler ile bitirelim dedik. Böyle sıcak karşılama için teşekkürler” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.