Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Doğuş Otomotiv çalışan fikirleri ile 40 milyon TL’lik tasarruf sağladı

Doğuş Otomotiv çalışan fikirleri ile 40 milyon TL’lik tasarruf sağladı
4 Temmuz 2023 09:28
127

HABERMAX.Doğuş Otomotiv ve Doğuş Oto çalışanlarının, yenilikçi fikirleri ve süreç iyileştirme projelerinin ödüllendirildiği “Fikirlerin Doğuş Günü Mezuniyet Töreni” gerçekleştirildi.

Çalışanların her sene artan katılımı ile yılda 2 bin fikir ve 100’ün üzerinde süreç iyileştirme projesi hayata geçirildi. Doğuş Otomotiv ve Doğuş Oto, 2022 yılında çalışanlardan gelen yaratıcı fikir ve süreç iyileştirme projeleri sayesinde toplam 40 milyon TL’lik bir getiri elde etti.

“Kolayı varsa, işini zorlaştırma!” sloganıyla 2015 yılında hayata geçirilen Fikirlerin Doğuş Günü Mezuniyet Töreni’ bu yıl uzun bir ardan sonra yüz yüze gerçekleştirildi. Doğuş Otomotiv ve Doğuş Oto çalışanlarının fikir ve süreç iyileştirme projelerini paylaşma fırsatı elde ettikleri organizasyonda, ödüle layık görülen en iyi fikir ve projelerin sahibi 122 çalışan ödüllerini üst yönetimden aldı. Aynı zamanda Yalın Liderlik Eğitim Programını başarı ile tamamlayan 24 Yalın Lider de sertifikalarını törenle aldılar.

Doğuş Otomotiv ve Doğuş Oto’da Fikir Platformu altyapısı ile çalışanların her sene artan katılımıyla yılda yüzlerce fikir ve proje paylaşılıyor. Bu fikir ve projelerin hayata geçirilmesi ile verimlilik, kalite, maliyet tasarrufu, gelir kazancı, müşteri memnuniyeti, çalışan memnuniyeti ve kurumsal sürdürülebilirlik boyutlarında çıktılar elde ediliyor. 2022 yılında ise çalışanların özverili çalışmaları ve yaratıcı fikirleri sayesinde toplam 40 milyon TL’lik bir getiri sağlandı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.