Dolar 32,5217
Euro 34,7908
Altın 2.440,14
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

Doğal Kastil Sabunlar Cildi Tahriş Etmeden Temizliyor!

Doğal Kastil Sabunlar Cildi Tahriş Etmeden Temizliyor!
18 Temmuz 2023 16:58
92

HABERMAX.Tüm gün kirli havaya, toza, tere maruz kalan cildimizi gün sonunda derinlemesine temizlenme ihtiyacı duyuyor. Fakat tercih ettiğimiz yüksek derecede sentetik madde içeren sabunlar, cild.in yalnızca üst tabakasına ulaşarak istenilen temizliği sağlamazken içeriğinde bulundurduğu ürünler sebebiyle cilt PH’ını bozmaya meyillidir. Aynı zamanda da ciltte alerjik reaksiyonlar görülmesine sebep olabilir.

Boco’nun GMP standartlarında özel üretim tesislerinde SuperFAT teknolojiyle üretilen, içerisinde hiçbir hayvansal yağ ve sentetik madde içermeyen kastil sabun ailesi, cildi yormadan ve yıpratmadan kirden arındırır. Üstelik içerisinde bulunan 5 değerli yağ- Zeytinyağı, Shea Yağı, Hindistan Cevizi Yağı, Hint Yağı, Saf Uçucu Yağlar – sayesinde cildin temizlenirken nefes almasını, nemlendirilmesini, onarılmasını, cilt bariyerini güçlendirmesini, cildi sıkılaştırmasını ve yenilemesini sağlar. Aynı zamanda yağların güzel kokuları sayesinde de doğal parfüm etkisi göstererek ciltte gün boyu süren temiz ve ferah koku bırakır.

Boco’nun tamamen vegan olan, bitkisel bazlı Kastil Sabun ailesi ile kendinizi yormadan ve cildinizi tahriş etmeden kirden derinlemesine arındırabilirsiniz.

Born in Cosmetics ( BOCO ) Hakkında;

Üzerinde yaşadığımız gezegen, cildimiz için binlerce mucizeyi içinde barındırıyor.Boco’nun ilk tohumları atıldığında hedefimiz, doğanın sunduğu mucizevi bileşenlerin en saf halini, en güvenli şekilde sizlere sunabilmekti.

İlk günden beri savunduğumuz, bilimsel yaklaşım ile handmade ürün geliştirme yani “güvenli handmade üretimi” tutkumuz ve asıl amacımız oldu.Çünkü, alanında uzman bir ekip ile kalite kontrol süreçlerinden geçirilmiş “güvenli handmade” ürünlere herkesin ulaşabilir olmasını arzuluyoruz.

Ürünlerimizi tasarlarken kullandığımız hammadde kaynağı bizim farklılaştığımız en değerli noktadır. Sürdürülebilir ve kimyasal barındırmayan en saf bileşeni bulma arzusu ile deneyimlerimizi harmanlıyor, doğadan elde ettiğimiz bileşenlerin özünü koruduğumuz saf halleriyle sizlerle buluşturuyoruz.

Boco, ilk günden bu yana bu düşünce ve tutku ile, ürünlerini insan doğasına zarar vermeden, “Holistik Güzellik” sağlıklı beden, zihin ve ruh üçlüsünü kapsayan bir yaklaşımla el yapımı üretiyor.Vegan, hayvanlar üzerinde test edilmeyen ve doğa dostu ürünlerimiz ile, tüm canlılara saygı gösteriyor ve sevgimizi paylaşıyoruz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.