Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

CVK PARK BOSPHORUS HOTEL 10. YILINI IDSO ile KUTLADI   

CVK PARK BOSPHORUS HOTEL 10. YILINI  IDSO ile KUTLADI    
17 Kasım 2023 17:09
127

HABERMAX.İstanbul’un kalbinde, CVK Hotels & Resorts çatısı altında yer alan CVK Park Bosphorus Hotel, 10. Yılını İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası’nın eşsiz performansıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde kutladı. IDSO’nun şefi Hasan Niyazi Tura tarafından otelin 10. Yılı için özel olarak bestelenen “Bir İstanbul Klasiği” eseri de gecede ilk kez icra edildi. 

Geçmişinden aldığı kültürel mirası koruyarak, konforu lüksle bütünleştirdiği atmosferi ile misafirlerine eşsiz bir deneyim sunan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, 10. yılını AKM’de IDSO’nun eşsiz performansı eşliğinde kutladı.

 

AKM’de gerçekleştirilen gecede CVK Park Bosphorus Hotel Genel Müdürü Murat Arslan tarafından 10.yılını dolduran çalışanlara plaket takdim edilirken, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası tarafından içerisinde CVK Park Bosphorus Hotel’in 10. yılına istinaden bestelediği “Bir İstanbul Klasiği” eserinin de yer aldığı repertuvar ile unutulmaz bir konser deneyimine imza atıldı.

CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul çalışanlarının katılımıyla düzenlenen bu özel gecede konuşma yapan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul Genel Müdürü Murat Arslan,

2013 yılından bugüne geçmişten gelen tarihsel değerlerle insana, kültürel mirasa ve doğaya saygılı bir anlayışla yola devam ettiklerinin altını çizerken, kalıcı ve uzun vadeli başarılar elde etmek için yüksek misafir ve çalışan memnuniyetini ilke edinerek tercih edilen ilk marka olma misyon ve vizyonunu belirlediklerini vurguladı.

Bu değerli tarihi mirası CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul adı ile tüm İstanbulluların ve Türk turizminin hizmetine kazandıran Yönetim Kurulu’na ve Çevik ailesine şükranlarını sunarak, otelin geleceğe yönelik projelerini; “Gelecek 10 yıl içerisindeki hedeflerimiz; yurt içi ve yurt dışında toplam 14 otele ulaşmak. Bu süreçte franchise veren bir marka olmak için de gerekli alt yapımızı oluşturuyoruz. Yakın zamanda CVK Karaköy Hotel’de misafirlerimizi ağırlamak bu hedefin ilk somut adımı olacak. CVK Hotels & Resorts ailesine dahil etmeyi planladığımız bir resort otel yatırım projemizin yanı sıra Batı ve Doğu Avrupa’da 6, yurt içinde ise 4 yeni otel projesi ile sektörde fark yaratmak istiyoruz. Globalleşme yolundaki hedeflerimiz doğrultusunda atacağımız daha pek çok adım ve planlarımız var. Gelecek 10 yıl içerisinde 14 otel hedefimiz gücünü, CVK Hotels & Resort çatısı altında kazandığımız marka değerinden ve tecrübeden alıyor. Bunu da siz değerli çalışma arkadaşlarımızla hep birlikte başaracağımız konusunda hiç şüphemiz yok” sözleriyle ifade etti.

CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul çatısı altında onuncu çalışma yılını dolduranların plaketle ödüllendirildiği gece, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası’nın otel çalışanlarına özel hazırladıkları konserle devam etti.

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası’nın Mozart: Figaro’nun Düğünü Uvertürü, Bizet: Carmen 1. Süit’ten 5 numara “Toreadorlar”, Mascagni: Cavalleria Rusticana’dan Intermezzo, Çaykovski: Kuğu Gölü (Süit)ten 1 Numara, Hasan Niyazi Tura: 100. Yıl Tangosu, Hasan Niyazi Tura: Türk Dansları eserlerini seslendirdiği repertuvarı büyüleyici anlara sahne olurken, yine İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası tarafından CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un 10. yılına özel olarak bestelenen “Bir İstanbul Klasiği” isimli eser salonda bulunanlara özel anlar yaşattı.

Hem duygu dolu hem de gururlu anlara sahne olan tören sonrası CVK Park Bosphorus Hotel çalışanları, şehrin kalbinde panoramik Boğaz manzarasına sahip Bosphorus Terrace’daki partide 10. Yıl kutlamalarına devam ettiler.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.