Dolar 32,4298
Euro 34,7934
Altın 2.432,78
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 18°C

CHP’li Milletvekili Sarıgül, Çığlık Atıyor: “Milletimiz Çaya Hasret!”

CHP’li Milletvekili Sarıgül, Çığlık Atıyor: “Milletimiz Çaya Hasret!”
17 Nisan 2024 09:54 | Son Güncellenme: 17 Nisan 2024 09:56
143

HABERMAX. Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, vatandaşların yaşadığı ekonomik zorluklara dikkat çekmek için çarpıcı bir çağrıda bulundu. CHP’li vekil, sokaktaki vatandaşın temel ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geldiğini belirterek, simit almak gibi basit bir zevkin bile lüks haline geldiğini vurguladı.
Esnaf zaten zorda KDV’yi artırıp daha da zora sokmayın. Esnafın ışığını söndürmeyin.

Milletvekili, halkın sıkıntılarını dile getirirken özellikle çay kültürüne yapılan vurguyla dikkat çekti. “Bırakın simiti, bir bardak çayı içemez hale geldik” diyerek, ekonomik zorlukların insanların günlük yaşamını nasıl etkilediğini dile getirdi.

Ayrıca, işletmecilerin KDV gibi vergilerle daha da zor duruma düşürülmemesi gerektiğini belirten vekil, özellikle esnafın ekonomik olarak güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı. “Esnafın ışığını söndürmeyin” çağrısıyla, küçük işletmelerin desteklenmesi gerektiğini hatırlattı.

Vekilin bu çığlığı, halkın yaşadığı sıkıntıları ve ekonomik zorlukları gündeme taşıması bakımından büyük önem taşıyor. Günlük yaşamın vazgeçilmezleri haline gelen kültürel alışkanlıkların bile ekonomik zorluklar yüzünden tehlikeye girdiğini vurgulayan bu çağrı, politika yapıcıların ve toplumun dikkatini çekmeyi başardı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.