Dolar 32,4096
Euro 34,8029
Altın 2.435,92
BİST 9.949,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

CHP’li Bozdemir kongrede zaferle çıktı, Hacıbektaş Türbesini ziyaret etti

CHP’li Bozdemir kongrede zaferle çıktı, Hacıbektaş Türbesini ziyaret etti
16 Ağustos 2023 20:50 | Son Güncellenme: 16 Ağustos 2023 20:55
257

HABERMAX.Zile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir, bugün Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu ve CHP Hacıbektaş İlçe Başkanı’nı makamında ziyaret etti. Ziyaret, parti içi iletişimin güçlendirilmesi ve dayanışmanın artırılması amacıyla gerçekleştirildi.

Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, ziyaretin başında Bozdemir’i makamında ağırladı. İki başkan, samimi bir ortamda bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Zile CHP İlçe Başkanı, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ekicioğlu’na teşekkürlerini iletti. Ayrıca, Kırşehir Belediye Başkanı’nın samimi ve güler yüzlü misafirperverliğinin kendisini çok etkilediğini belirtti.

Daha sonra Bozdemir, CHP Hacıbektaş İlçe Başkanı ile bir araya geldi. İki başkan, partinin geleceği ve yerel düzeydeki çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Bozdemir, Hacıbektaş İlçe Başkanı’na da teşekkürlerini ileterek, birlikte ortak hedeflere ulaşmak için işbirliğini sürdüreceklerini ifade etti.

Bu ziyaret, parti içi iletişimin güçlendirilmesi ve ortak çalışmalara destek sağlanması açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi. İki ilçe başkanı arasındaki görüş alışverişi ve dayanışma, partiye olan inancı pekiştirmekte ve yerel düzeyde daha etkin bir şekilde çalışmaların yürütülmesine imkan tanımaktadır.

Zile CHP İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir’in bugünkü ziyaretleri, partinin yerel örgütlenmesinin güçlendirilmesi ve Kırşehir ve Hacıbektaş ilçelerindeki çalışmalara destek verilmesi amacıyla yapıldı. Başkanlar arasındaki samimi ve olumlu iletişim, partinin ortak hedeflere ulaşma yolunda birlikte hareket etmeye devam edeceğini göstermektedir.

Paylaşın:
ETİKETLER:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.