Dolar 32,2288
Euro 34,7366
Altın 2.443,42
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

CHP’li Başkandan Vatandaşa Market nakit kart desteği

CHP’li Başkandan Vatandaşa Market nakit kart desteği
10 Nisan 2020 16:06 | Son Güncellenme: 18 Haziran 2022 23:39
492

HABERMAX.Zile CHP İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir, yoksul vatandaşlara gıdadan giyime, ev eşyasından nakdi para,kartı yardımından sağlık hizmetine kadar birçok alanda sosyal hizmet veriyoruz. Bu hizmetler yardıma muhtaç vatandaşların yüzünü güldürüyor.

”SİZLERİ NAMERDE MUHTAÇ ETMEYECEĞİM”

Başkan Bozdemir , bu süreçte insanların gıdanın yanı sıra nakit desteğine de ihtiyacı olduğuna işaret ederek, “Bu nedenle market alışverişi dahil yapacağımız kontrollerde herhangi bir gelire sahip olmadığını belirlediğimiz ailelere acil nakit desteği kartı sağlamak amacıyla gerekli bütçemizi oluşturduk. Şu an için acil nakit desteği için belli bir süre sınırı öngörmüyoruz. Hayat koşulları normale dönünceye kadar acil nakit para kartı desteğini sürdüreceğiz” ifadesini kullandı.

VATANDAŞA KORKMAYIN CHP HEP YANINIZDA

Bozdemir , “Zor bir süreçten geçiyoruz ve herkesin yapabileceği işler olduğunu ben bir kez daha hatırlatmak istiyorum.Zile ile tek yürek olursak üstesinden gelemeyeceğimiz sorun olamaz. Biz virüsten daha güçlüyüz.Zile virüse teslim olmayacak” kadar dirayetli diye konuştu.

ÇARESİZ VATANDAŞLARA HIZIR GİBİ YETİŞTİ

Zile Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir’e vatandaşların ilgisi yoğun kendinden Allah binkere razı olsun hiç yanımızda ayrılmıyor bu zor süreçte hep halkın yardımına koşuyor ilçemize bugüne kadar böyle bir başkan gelmedi bizimle ağlıyor bizimle gülüyor Türkiye’de böyle yardım sever insanların olması gurur verici diye konuştu.

DERTLERE DEVA BAŞKAN

Koronavirüs salgınına karşı yurttaşların sokağa çıkmaması yönünde çağrı yapılırken Zile Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı boş durmuyor 27 yıl aranın ardından Sosyal Demokrat Belediyesini kazandırdı. gecesini gündüzüne katan ve yapılan ilçe kongresinde başarı ile güven tazeleyerek tekrar bıraktığı yerden işe koyulan Bozdemir yılmadan usanmadan 7/24 tüm köyleri gezerek halkın yardımına koştu. ihtiyaçlarını karşılamak için kısa zamanda dertlerine derman oldu. Başkan Bozdemir Zile için bir şans koronavirüs nedeniyle ilk günden bugüne sağlığını hiçe sayarak vatandaşların sorunlarını çözmek için çaba sarf ediyor evlere gıda yardımını bizzat kendisi yapıyor oluşturduğu ekiple sokak sokak köy kasaba demeden sorunları çözüyor yardım kampanyası düzenleyerek ivedi şekilde Zile Belediyesi ile koordineli olarak çalışıyor.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.