Dolar 32,3176
Euro 34,7567
Altın 2.389,37
BİST 10.263,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

CHP Çekmeköy ilçe Başkanlığı İmam Demirkıran hakkında suç duyurusunda bulundu

CHP Çekmeköy ilçe Başkanlığı İmam Demirkıran hakkında suç duyurusunda bulundu
4 Haziran 2021 11:32 | Son Güncellenme: 4 Haziran 2021 19:57
341

AHA.Çekmeköy Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş az önce sosyal medya platformu Facebook hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şöyle yazdı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını hedef alarak lanet okuyan imam Mustafa Demirkan hakkında, Çekmeköy İlçe Başkanlığı olarak Av.Hazal Şahin aracılığıyla suç duyurusu da bulunduk.
@herkesicinCHP

CHP Çekmeköy ilçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Adliyesinde yapılan suç duyurusu sonrası şu açıklama yapıldı: “Ayasofya Cami İmamı Mustafa Demirkıran isimli şahsın 28 Mayıs 2021 tarihinde Ayasofya camisinde düzenlenen programda. Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret dolu sözlerde bulunarak açıklamada bulunmuştur.

Halkımızı kin ve nefret düşmanlığına tahrik etmektedir. Diyanetin imamına yakışmayan bu çirkin hakaretlerin asla kabul edilir yanı yoktur. Bir an önce cezai işlem uygulanmalı, görevden men edilmesi gerekmektedir.

Savcı ve Hakimleri görevlerini yapmaya çağırıyoruz. Bu ülkede Belediye Başkanı. Elleri arkada türbe ziyareti yapıyor diye mahkemeye veriliyorsa bu imam içinde bir an önce harekete geçilmelidir.  Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu konunun takipçisi olacağız. Asla bu davamızdan da vazgeçmeyeceğiz. Çekmeköy Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü olarak Mustafa Demirkıran hakkındaki suç duyurusunun dilekçesini Cumhuriyet Başsavcılığına sunduk” dedi.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.