Dolar 32,2298
Euro 34,9874
Altın 2.443,81
BİST 10.149,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Atlas Yardım Derneği, Kış Yardım Kampanyası İle İhtiyaç Sahibi Çocuklara Yardım Eli Uzatıyor

Atlas Yardım Derneği, Kış Yardım Kampanyası İle İhtiyaç Sahibi Çocuklara Yardım Eli Uzatıyor
21 Ekim 2023 23:33 | Son Güncellenme: 21 Ekim 2023 23:35
276

HABERMAX.Ataşehir’de faaliyet gösteren Atlas Yardım Derneği’nin Başkanı Ferda Altıntaş, kış aylarının yaklaştığına dikkat çekerek ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yardım eli uzatmak için bir kampanya başlattı. Kampanya, ihtiyaç sahibi çocuklara okul malzemeleri, bot ve mont gibi kışlık giyim ürünleri sağlamayı hedefliyor.

ATLAS Derneği Başkanı Ferda Altıntaş

*Kış Mevsimi Geldi, İhtiyaç Arttı*
Okulların açılmasıyla birlikte, birçok aile çocuklarının okul malzemelerine ihtiyaç duymaya başladı. Özellikle ekonomik olarak zor durumda olan aileler, bu dönemde çocuklarının kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanabiliyor. Bu noktada Atlas Yardım Derneği, çocukların eğitimine destek olmayı amaçlıyor.

Ayrıca, kış mevsimi de yaklaşıyor ve soğuk hava koşullarında bot ve mont gibi kışlık giyim ürünleri ihtiyaç sahibi çocuklar için önemli bir gereksinim haline geliyor. Atlas Yardım Derneği, bu konuda da yardım eli uzatmayı planlıyor.

*”Sende Bir Çocuk Mutlu Et” Kampanyası*
Atlas Yardım Derneği, kampanyalarına “Sende Bir Çocuk Mutlu Et” sloganıyla dikkat çekiyor. Kampanyaya katılmak isteyenler, ihtiyaç sahibi çocuklara yardım etmek için çeşitli yolları tercih edebilirler. Kampanya kapsamında aşağıdaki şekillerde destek olunabilir:

1. *Okul Malzemeleri Yardımı:* İhtiyaç sahibi çocuklar için kırtasiye malzemeleri alarak, eğitimlerine destek olabilirsiniz. Defter, kalem, çanta gibi okul malzemeleri bu kategoriye dahildir.

2. *Bot ve Mont Yardımı:* Kış aylarının zorlu koşullarında sıcak tutacak bot ve montlar, ihtiyaç sahibi çocukların ihtiyacını karşılamada büyük önem taşır.

*Destek Verin, Miniklere Umut Olun*
Atlas Yardım Derneği’nin bu kampanyası, toplumun yardımlaşma ve dayanışma ruhunu canlı tutmayı amaçlıyor. Kampanyaya destek verenler, ihtiyaç sahibi çocukların daha sıcak ve mutlu bir kış geçirmelerine yardımcı olacaklar.

Yardım etmek isteyenler, Atlas Yardım Derneği ile iletişime geçerek yardımlarını ulaştırabilirler. Kampanyaya katılan her birey, bir çocuğun hayatına dokunarak onlara umut olma şansına sahip olacak.

Atlas Yardım Derneği, bu kampanyaya destek veren herkese şimdiden sonsuz teşekkürlerini iletiyor. Toplumun yardımlaşma duygusunun bu zorlu dönemde daha da önemli olduğu bir gerçek. İhtiyaç sahibi çocuklara yardım ederek, onların geleceğe daha umutlu bir şekilde bakmalarına destek olabilirsiniz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.