Dolar 32,3394
Euro 34,8511
Altın 2.391,82
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

CHP’li Başkan Ali Kılıç’tan demokrasi mesajı Çoğunluğun değil herkesin sesi duyulmalı

CHP’li Başkan Ali Kılıç’tan demokrasi mesajı Çoğunluğun değil  herkesin sesi duyulmalı
16 Eylül 2021 09:45
253

AHA.15 Eylül Uluslararası Demokrasi Günü nedeniyle Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç bir mesaj yayınladı. Kılıç, mesajında, Türkiye’de demokrasi yoksunluğu olduğunu belirterek, “Sadece çoğunluğun değil, herkesin sesi duyulmalı” ifadelerini kullandı.


Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 15 Eylül Uluslararası Demokrasi Günü’nde sosyal medya hesaplarından paylaştığı video ile demokrasinin önemine dikkat çekti. Türkiye’de ekonomik sorunların yanı sıra demokrasi yoksunluğu da yaşandığının altını çizen Başkan Kılıç, Türkiye topraklarında yüzyıllardır bir arada yaşandığını hatırlatarak, “Sadece çoğunluğun değil, herkesin sesi duyulmalı.” dedi.

Bize inanın, bize güvenin!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Demokrasi Günü vesilesiyle yayınladığı videoda şu ifadelere yer verdi:

“Demokrasi, bu topraklarda ekmek gibi, su gibi bir ihtiyaç bizim için. İnşa ettiğimiz yönetim anlayışı ile yedi yıldır Maltepe’de birlikte yönetiyoruz. Mahallede, sokakta dayatan değil, danışan bir anlayışla sizlerle birlikte karar alıyoruz. Yüzyıllardır 72 milletin zengin kültürleriyle bir arada nefes aldığı topraklarımızda, sadece çoğunluğun değil, herkesin sesi duyulmalı. Türkiye, bugün sadece ekonomik anlamda yoksulluk çekmiyor. Demokrasi, insan hak ve özgürlükleri konusunda da ciddi bir yoksunluk yaşıyor. Hepimizin özlemle beklediği sosyal demokrasinin, sosyal adaletin, insan hak ve özgürlüklerinin yaşatıldığı bir düzen kurulmasına artık çok yakınız. Bize inanın, bize güvenin! Tüm bu inanç ve kararlılıkla Dünya Demokrasi Günümüzü kutluyorum.”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.