Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül’den Duygusal 23 Nisan Açıklaması: “Bugünlerimizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüze Borçluyuz”

CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül’den Duygusal 23 Nisan Açıklaması: “Bugünlerimizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüze Borçluyuz”
23 Nisan 2024 11:26
122

HABERMAX. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, sosyal medya üzerinden yaptığı duygusal açıklama ile halkın takdirini kazandı. Sarıgül, bugünlerde yaşadığımız her şeyi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e borçlu olduğumuzu belirterek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Sarıgül’ün duygu dolu ve vatansever açıklaması, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve halk tarafından takdirle karşılandı. 23 Nisan’ın önemine vurgu yaparak, Mustafa Kemal Atatürk’ün bu özel günü tüm dünya çocuklarına armağan etmesini hatırlatan Sarıgül, milli ve manevi değerlere olan bağlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Bu tür duyarlı ve vatansever açıklamalar, halkın temsilcilerinden beklentilerine uygun bir şekilde yapıldığında, toplumda güven ve takdir oluşturuyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.