Dolar 32,2876
Euro 34,9440
Altın 2.445,65
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 23°C

LOVA YATAK: IIFF 2024 İstanbul Mobilya Fuarı’nda Dev Yatak ve Yeni Ürünlerle Göz Doldurdu

LOVA YATAK: IIFF 2024 İstanbul Mobilya Fuarı’nda Dev Yatak ve Yeni Ürünlerle Göz Doldurdu
26 Ocak 2024 12:37
105

HABERMAX. Dünya mobilya sektörünün önde gelen etkinliklerinden biri olan 2024 Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, bu yılın en dikkat çeken sürprizlerinden birine ev sahipliği yaptı. Yatak sektörünün öncülerinden LOVA Yatak, fuar kapsamında 400×200 cm boyutundaki Türkiye’nin en büyük yatağını sergiledi. Bu devasa yatak, fuar ziyaretçilerinin ilgisini çekerken, ülkemizin başarılı voleybolcuları da yatağı deneyimlemek için stantı ziyaret etti.

Fuarda ayrıca, sporcular için özel olarak tasarlanan yeni bir yatak modeli de tanıtıldı. LOVA Yatak, kaliteli ve sağlıklı bir uyku deneyimi sunma misyonu doğrultusunda, ziyaretçilerin beğenisine sunduğu ürünlerle dikkatleri üzerine çekti.

Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı unvanını taşıyan IIFF 2024, sektörün liderlerini bir araya getirirken, LOVA Yatak da standında yenilikçi tasarımları ve büyük sürprizleriyle dikkatleri üzerine çekti. Vücut yapısına ve uyku alışkanlıklarına uygun özel tasarımlı yatak seçenekleri sunan LOVA Yatak, ev dekorasyonuna estetik katmanın yanı sıra 2024 sonbahar-kış ev tekstili kreasyonları ve yeni uyku grubu ürünleriyle de ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.Voleybolcularla Unutulmaz Anlar

Fuarda, LOVA Yatak ile voleybolcular arasında özel bir buluşma gerçekleşti. Başarılı voleybolcular Ayça Aykaç, Aslı Kalaç, Kübra Akman, İlayda Uçak, Lila Şengün, Yağmur Karaoğlu ve Hilal Kocakara, 8 metrekarelik devasa yatağı yakından incelediler ve deneyimlediler.

Sporcular İçin Özel Geliştirilen Yatak Tanıtıldı

LOVA Yatak, fuar kapsamında sporcular için özel olarak geliştirilen Sportive Comfort yatak modelini de ilk kez tanıttı. Yeni geliştirilen bu yatak, Nanobionic teknolojisi sayesinde uyku sırasında kaybedilen enerjiyi geri kazanmaya yardımcı oluyor. Sporu yaşam tarzı olarak benimseyen ve performanslarını en üst seviyeye çıkarmak isteyen sporcular için tasarlanan bu özel yatak, güne enerjik başlamak isteyenlerin vazgeçilmezi olmaya aday.

LOVA Yatak: Türkiye’nin Rahat Uyku Markası

Doğanlar Mobilya Grubu CEO’su Mustafa Karamemiş, yaptığı konuşmada, fuar standlarında sergiledikleri dev yatağın özel bir vurgu olduğunu belirtti. Bu devasa yatağın bir takımı rahatlıkla ağırlayabilecek kapasitede olduğunu ifade eden Karamemiş, LOVA Yatak’ın teknolojik alt yapısıyla geliştirilen ürünlerinin, en yüksek rahatlığı kullanıcılarına sunmak için özenle tasarlandığını vurguladı.

LOVA Yatak Hakkında:

Türkiye’nin önde gelen mobilya markalarından biri olan Doğanlar Mobilya Grubu’nun bir parçası olan LOVA Yatak, sektördeki 50 yılı aşkın deneyimini ve birikimini özgün bir şekilde taçlandırıyor. Kaliteli ve rahat bir uyku deneyimi sunma misyonuyla hareket eden LOVA Yatak, dinamik uyku özelliklerini kullanıcılarıyla buluşturarak, evlerdeki konforu ve lüksü en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.