Dolar 32,4153
Euro 34,6875
Altın 2.428,36
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül’den Çağrı: İliç Meclis Araştırma Komisyonu Hızla Çalışmalara Başlamalı

CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül’den Çağrı: İliç Meclis Araştırma Komisyonu Hızla Çalışmalara Başlamalı
17 Nisan 2024 10:13 | Son Güncellenme: 17 Nisan 2024 10:14
156

HABERMAX. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, TBMM Genel Kurulu’nda önemli bir çağrıda bulundu. Sarıgül, seçim sonrası ilk toplantısını gerçekleştiren Meclis’te söz alarak, İliç Meclis Araştırma Komisyonu’nun bir an önce çalışmalara başlamasını talep etti.

Sarıgül, yaşanan felaketin sebeplerinin ve sorumlularının detaylı bir şekilde araştırılması gerektiğini belirterek, bu tür olayların bir daha yaşanmaması için alınacak tedbirlerin belirlenmesinin önemine vurgu yaptı.

Özellikle İliç’teki felaketin nedenlerinin ve etkilerinin incelenmesi gerektiğini ifade eden Sarıgül, bu sürecin adil ve şeffaf bir şekilde yürütülmesi gerektiğini vurguladı. Meclis Araştırma Komisyonu’nun bu konuda önemli bir rol oynayacağını belirten Sarıgül, halkın güvenini kazanmak için titiz bir çalışma yapılması gerektiğini dile getirdi.

Sarıgül’ün bu çağrısı, felaket sonrası alınacak önlemlerin ve sorumluların belirlenmesi için önemli bir adım olarak değerlendirildi. Meclis’in bu konuda gereken adımları atarak halkın güvenini sağlaması bekleniyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.