Dolar 32,5073
Euro 34,8805
Altın 2.431,79
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

“CHP Kongresinde Özgür Çelik ve Cemal Canpolat Arasındaki İl Başkanlığı Yarışı Yoğun Destekle Karşılandı”

“CHP Kongresinde Özgür Çelik ve Cemal Canpolat Arasındaki İl Başkanlığı Yarışı Yoğun Destekle Karşılandı”
8 Ekim 2023 15:03 | Son Güncellenme: 8 Ekim 2023 15:27
282

HABERMAX.Bugün CHP’nin il kongresi, siyasi sahnenin nabzını tutan önemli bir etkinlik olarak gerçekleşti. Kongre, il başkanlığı için yarışan adaylar Özgür Çelik ve Cemal Canpolat’ın karşı karşıya geldiği bir platform olarak dikkat çekti.

Bir 1 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Özellikle Özgür Çelik’in kürsüye çıkışı, gençlerin ve parti içinde değişim isteyenlerin büyük bir heyecanla karşılandı. Genç neslin ve yenilikçi düşüncenin temsilcisi olarak görülen Çelik, kongre salonunda coşkuyla karşılandı. Tezahüratlar ve yoğun alkışlar, gençlerin ve değişimi savunanların Çelik’e olan desteğini net bir şekilde yansıttı.

Diğer taraftan, Cemal Canpolat’ta kürsüye sakin ve kendinden emin bir şekilde çıkarak kongre delegelerine hitap etti. Kongre salonunda saygıyla karşılanan Canpolat, kendi vizyonunu ve yaklaşımını açıkça ifade etti.

Bu kongre, CHP içindeki çeşitli görüşleri ve yaklaşımları yansıtan bir rekabeti temsil ediyor gibi görünüyor. Parti içi demokrasi süreçleri, demokratik katılımın ve siyasi farklılıkların ifade edilmesinin önemli bir parçasıdır. Kongredeki sonuçlar ise resmi olarak açıklandığında netleşecektir.

Siyasi süreçleri yakından takip etmek, demokratik süreçlere katkıda bulunmak ve değişen siyasi dinamikleri anlamak için önemlidir. Parti içi seçimlerdeki sonuçları öğrenmek için güncellemeleri izlemeye devam etmekte fayda var.

İZLENİM/ CANCU ACAR /HALİÇBir 4 kişi ve Oval Ofis görseli olabilir

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.