Dolar 32,3499
Euro 34,8790
Altın 2.391,27
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa’da Coşkuyla Karşılandı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa’da Coşkuyla Karşılandı
8 Kasım 2023 09:49 | Son Güncellenme: 8 Kasım 2023 10:03
160

HABERMAX.Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yeni genel başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa’da coşkuyla karşılandı. Özgür Özel, Manisa İl Başkanlığı ziyaretini mitinge dönüştürerek yüzlerce Manisalı tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılandı. Manisa’da gerçekleşen bu önemli olay, CHP’nin yeni liderinin memleketindeki ilk büyük etkinliği oldu.

Özgür Özel, CHP’nin 38. Olağan Kurultayı sonrasında ilk olarak memleketi Manisa’da bulunan İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Genel başkanlığa seçildiği kurultayın ardından bu ziyaret, CHP örgütleri ve Manisa halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Özel’in İl Başkanlığı ziyareti, sadece bir parti içi etkinlik olmanın ötesine geçerek, bir miting havasına büründü.

Özgür Özel, Manisa İl Başkanlığı’na gelişinde örgüt üyeleri ve Manisa halkı tarafından sevgi ve coşkuyla karşılandı. Özellikle CHP’nin Manisa ilçe başkanları, belediye başkanları, milletvekilleri ve parti örgütü, Özgür Özel’e destekleriyle eşlik ettiler. Bu coşkulu karşılama, Özgür Özel’in CHP genel başkanı olarak atanmasının ardından Manisa’da yaşanan birlik ve beraberlik anının somut bir ifadesi oldu.Özgür Özel, Manisa İl Başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşmada, partililere ve Manisalılara teşekkür etti. Partinin Manisa’daki güçlü teşkilatının ve halkın desteği sayesinde, CHP’nin Manisa’da büyük başarılara imza atacağına inandığını ifade etti. Özel, “Memleketimizin evi olan Manisa’da olmak, bu coşkulu kalabalığınızı görmek beni mutlu ediyor. CHP olarak Manisa’da daha büyük işlere imza atacağız. Hep birlikte başaracağız.” dedi.Özgür Özel’in Manisa’daki bu coşkulu ziyareti, CHP’nin yeni döneminin başlangıcı olarak kabul edildi. Parti üyeleri ve Manisa halkı, yeni genel başkanlarının liderliği altında büyük bir heyecan ve umutla geleceğe bakıyor.

Özgür Özel’in Manisa’daki bu önemli ziyareti, CHP’nin Manisa’daki güçlü ve birleşik örgütünü vurgulayarak, partinin yeni dönemdeki hedeflerine odaklanmasını simgeliyor. Manisa, CHP’nin yeni genel başkanının liderliği altında daha da aktif ve güçlü bir şekilde siyasi sahneye çıkacak gibi görünüyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.