Dolar 32,2822
Euro 34,7702
Altın 2.394,53
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

ÇETİN ÖZAÇIKGÖZ YAZDI: YENİ YILA GİRERKEN

ÇETİN ÖZAÇIKGÖZ YAZDI: YENİ YILA GİRERKEN
1 Ocak 2023 21:59 | Son Güncellenme: 1 Ocak 2023 22:06
333

HABERMAX.2022 yılını yolcu ederken geriye baktığımız zaman gerek teşkilatlanma gerekse il ve ilçe kongreleri yönünden yüksek tempoda bir enerji harcadığımızı görürüz.

Partimizin bu noktaya gelmesinde üstün bir performans ortaya koyan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

İlçeleri ile birlikte 41 il kongresini yapmış DYP olarak 2023 yılını karşılıyoruz.

Yıllardır erken seçim diyenlere karşı erken seçim olmayacağını söylemiştim. Hala daha seçimlerin birkaç ay öne çekileceğini koro halinde söyleyenler var. Ben de hala daha bunun olmayacağını söylemeye devam ediyorum. Bugüne kadar geleceğe matuf tahminlerimde yanılmadım. Şimdi bir adım daha atarak çok büyük bir laf etmek istemiyorum ama içimden gelen bir ses bu seçimlerin öne alınmayacağını tam tersine ileri bir tarihe erteleneceğini söylüyor.

İşte o zaman DYP 41 il ile değil 81 il kongresini yapmış olarak seçimlere girecektir.

Bu tahminim doğru çıkmazsa “Ne yapalım hayatta bir kere de ben yanılma hakkımı kullanmış olurum.”

Bugüne kadar partiye pamuk ipliği ile bağlı olanlar döküldüler, önümüzdeki günlerde daha dökülenler olabilir. Fakat katılımlar ve büyüme çok daha fazla olacaktır.

Dökülenler için hiç üzülmeyin. Rahmetli Demirel “partiye ve davaya pamuk ipliği ile bağlı olanların yarın ne yapacağı belli olmaz.” derdi.

Dökülenler için zaten DYP, dava, misyon, vizyon önemli değildi, onlar için sadece kendileri önemliydi. Hangi parti olursa olsun farketmezdi, yeter ki bir görevleri olsun.

Milletvekilliği, belediye başkanlığı, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeliği adaylığına talip olan il ve ilçe başkanlarımızın idare kurulu üyesi arkadaşlarımızın 2023 yılında çok daha fazla çalışarak kendilerini kamuoyuna tanıtmaları lazımdır.

İleride belediye seçimleri ile milletvekilliği seçimlerinin birleştirilmesi gündeme gelebilir.

Belediye başkanlığına talip olacak arkadaşlarımız şu avantaj içinde olacaktır. Belediye seçimlerinde yüzde 7lik baraj yoktur yani çalışan kazanacaktır.

Bütün arkadaşlarıma başarılar dilerken yeni yılın partimize, milletimize insanlık alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

En derin sevgi ve saygılarımla.

Çetin ÖZAÇIKGÖZ

Genel Başkan

Paylaşın:
ETİKETLER: ,
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.