Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

ÇEKMEKÖY’DE YENİ CAMİ  DUALARLA HİZMETE AÇILDI

ÇEKMEKÖY’DE YENİ CAMİ  DUALARLA HİZMETE AÇILDI
25 Mart 2022 16:44 | Son Güncellenme: 25 Mart 2022 16:52
328

HABERMAX.Mehmet Akif Mahallesi İmam Hatip Lisesi yanında yapımı tamamlanan  Ali Ömer Cami hizmete açıldı.

Mehmet Akif Mahallesi Ali Ömer Camisi, Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Mescidi ve Yemekhane açılışı Cuma Namazı öncesinde gerçekleşti. Açılış törenine Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit, Cami bağışçıları adına Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı Genel Müdürü Medet Bala, meclis üyeleri ve Çekmeköylü vatandaşlar katıldı.

Cami ; 850m2 temel üzerine yemekhane ve uygulama mescidiyle 3 ayrı bölüm şeklinde inşa edildi. 300 kişilik  yemekhanesi ve 500 kişilik uygulama mescidi ile öğrencilere hizmet verecek olan bu merkezde öğrenciler pratik yapma şansı yakalayacak. Cami olarak kullanılacak alan ise Selçuklu Mimari tarzında tasarlandı ve 400m2 oturum alanına sahip.

Açılış töreninde cami bağışçısı Ahmet Hamdi Tobaş’a ve sürecin yöneticisi olan Medet Bala’ya teşekkür eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ İlçemize bir eser daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu merkezde gençlerimizi uygulamalı şekilde ders görecek ve kendilerini geliştirme fırsatı yakalayacaklar. Ramazan ayı öncesinde hizmete aldığımız camimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyor; güvenliğinden işçisine, bağışçılarımıza kadar cami yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, “ dedi.

Cami Müfüt Vehbi Akşit’in duasıyla hizmet açıldı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.