Dolar 32,3802
Euro 34,7722
Altın 2.440,28
BİST 9.999,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

Ankara Valisi Duyurdu Cuma Günü Okullar Tatil Edildi

Ankara Valisi Duyurdu Cuma Günü Okullar Tatil Edildi
14 Aralık 2018 00:40 | Son Güncellenme: 14 Aralık 2018 00:43
477

AHA.Ankara Valisi Vasip Şahin, kuvvetli kar yağışı ve buzlanma beklentisi nedeniyle kentte bugün eğitime ara verildiğini açıkladı.
Ankara Valisi Vasip Şahin, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Ankara’da eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı.

“İL GENELİNDE EĞİTİME BİR GÜN ARA VERİLMİŞTİR”

Ankara Valisi Vasip Şahin, yaptığı açıklamada, “Meteorolojik tahminlere göre ilimizde bu gece başlayıp yarın öğlene kadar sürecek kuvvetli kar yağışı ve buzlanma beklenmekte olup öğrenci ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için yarın(Cuma günü) ilimiz genelinde eğitime bir gün ara verilmiştir.” dedi.ANKARA KAR RESÄ°MLERÄ° ile ilgili görsel sonucu“CUMA GÜNÜ ÖĞLE SAATLERİNE KADAR KUVVETLİ KAR YAĞIŞI BEKLENMEKTEDİR”

Valilikten yapılan açıklama ise şöyle:

”Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirmelere göre ilimiz genelinde 13 Aralık Perşembe gece yarısından 14 Aralık Cuma günü öğle saatlerine kadar kuvvetli kar yağışı beklenmektedir.

Kuvvetli kar yağışı neticesinde meydana gelen kar birikintileri, don ve buzlanmanın özellikle ara cadde ve sokaklarda araç trafiği ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuz etkiler göz önüne alınarak herhangi bir sıkıntı veya mağduriyetle karşılaşılmaması için tedbir amacıyla tüm resmî ve özel kreş, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde; gündüz bakımevleri, çocuk kulüpleri, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri, Rehberlik Araştırma Merkezleri ile Halk Eğitim Merkezlerinde eğitim-öğretim faaliyetlerine 14 Aralık 2018 Cuma günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür” denildi.ANKARA KAR RESÄ°MLERÄ° ile ilgili görsel sonucuYARIN ANKARA’DA HAVA NASIL OLACAK?

Ankara’da Cuma günü kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık gündüz 2 derece, gece eksi 3 derece. Rüzgar saatte 7 km hızda esmesi tahmin ediliyor.

KAYNAK-HABERLER.COM

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.