Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Çekmeköy ve Büyükçekmece Belediyeleri İş Birliği Güçlendiriyor

Çekmeköy ve Büyükçekmece Belediyeleri İş Birliği Güçlendiriyor
27 Mayıs 2024 20:43
113

HABERMAX. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, İstanbul’un hizmet kalitesini artırmak için iş birliğini güçlendirme adımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ü makamında ağırladı.

Ziyaret sırasında Çerkez, Akgün’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti ve kentler arası dayanışma ve iş birliğinin önemini vurguladı. Çerkez, “İstanbul’un 39 ilçesi bir bütün ve her ilçemiz ayrı bir güzelliğe sahip. Bu güzellikleri ortaya çıkarmak ve hemşerilerimize daha iyi hizmet sunmak için hepimizin birbirimize ihtiyacı var. Bu nedenle kentler arası iş birliğini her zaman önemsiyoruz ve bu alanda attığımız adımları da kararlılıkla sürdürüyoruz” dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün de Çerkez’e nazik ev sahipliği için teşekkür ederek, Çekmeköy’ün İstanbul’un en önemli ilçelerinden biri olduğunu ve her geçen gün geliştiğini söyledi. Akgün, “İki ilçemiz arasında ortak birçok nokta var. Bu ortak noktaları değerlendirerek hem Çekmeköy’e hem de Büyükçekmece’ye katkı sağlayacak projeler geliştirmek istiyoruz. Bunun için her zaman iş birliğine hazırız” diye konuştu.

Çerkez ve Akgün, görüşmede ortak projelerde iş birliği potansiyelini değerlendirirken, İstanbul’a daha iyi hizmet etme kararlılıklarını da ortaya koydular. Bu görüşme, kentler arası iş birliğinin güçlenmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Görüşmenin ardından Çerkez ve Akgün, Çekmeköy’ün çeşitli noktalarını birlikte gezdi.

Bu iş birliği, Çekmeköy ve Büyükçekmece ilçelerinin yanı sıra İstanbul genelinde de kentsel hizmetlerin geliştirilmesine katkıda bulunması bekleniyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.