Dolar 34,2863
Euro 37,0253
Altın 3.028,14
BİST 8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’den Seçim Vaadi: İlkokul Öğrencilerine Fındık Desteği

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’den Seçim Vaadi: İlkokul Öğrencilerine Fındık Desteği
26 Ağustos 2024 09:36 | Son Güncellenme: 27 Ağustos 2024 11:38
283

HABERMAX. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, seçim döneminde verdiği vaatleri birer birer yerine getiriyor. Başkan Çerkez, seçim öncesi verdiği sözü hatırlatarak, “Çekmeköy’de yaşayan Ordu ve Giresunlu hemşehrilerimin fındıklarını alıp, öğrencilerimizin beslenme çantasına koyacağım” demişti. Bu vaadini gerçekleştirmek için harekete geçen Çerkez, hafta sonu Giresun ve Ordulu vatandaşlarla bir araya gelerek görüşmelerde bulundu.

Kelkit Vadisi’nde İncelemeler

Başkan Çerkez, Ordu ve Giresunlu hemşehrileriyle yaptığı görüşmelerin yanı sıra Kelkit Vadisi’nde de incelemelerde bulundu. Fındık üretiminin yoğun olarak yapıldığı bu bölgede, hem üreticilerle hem de ilgili yetkililerle bir araya geldi. Çerkez, incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, “Allah’a şükür, bir seçim vaadimizi daha hayata geçireceğiz. Tasarımlarımızı yaptık, fındıkların toplanmasıyla birlikte paketleme işlemlerine başlayacağız” dedi.

Orhan Amca’nın Fındıkları Öğrencilerin Çantasında Olacak

Projenin hayata geçmesiyle birlikte, Çekmeköy’de okula giden ilkokul öğrencilerinin beslenme çantalarında artık Orhan Amca’nın fındıkları yer alacak. Çerkez, “Dedikodulara değil işimize bakıyoruz. Bizim sözümüz senet, şiarımız hizmettir” diyerek, hizmet odaklı bir yönetim anlayışını benimsediklerini belirtti.

Çekmeköy Halkı İçin Çalışmaya Devam

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, halka hizmet etmeye devam edeceklerini ve güler yüzlü bir Çekmeköy için çalıştıklarını vurguladı. “Halkın belediyesi daima halkın hizmetinde olacak” diyen Çerkez, tüm Çekmeköy halkını çok sevdiğini belirtti ve öğrencilere “Afiyet olsun evlatlarım” mesajını iletti.

Başkan Çerkez’in bu adımı, Çekmeköy’de hem eğitimde destek sağlayarak hem de yerel üreticilere katkıda bulunarak, toplumun çeşitli kesimlerini memnun etmeyi hedefliyor. Orhan Çerkez, “Orhan Çerkez geliyor, sözü senettir; ainesi iş, şiarı hizmettir” sloganıyla seçim döneminde verdiği tüm sözleri yerine getirmeye devam edeceklerini belirtti.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.