Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Çekmeköy Anaokulu bu yılın mezunlarını verdi

Çekmeköy Anaokulu bu yılın mezunlarını verdi
8 Haziran 2023 11:14 | Son Güncellenme: 8 Haziran 2023 11:28
346

HABERMAX. Çekmeköy Anaokulu yıl sonu gösterisi ve mezuniyet töreni 8 Haziran Çarşamba günü Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezin’de gerçekleşti. Çekmeköy Anaokulu öğrencilerinin başarılı performanslarıyla sundukları yıl sonu gösterisi aileleri tarafından ilgiyle izlendi. Minik öğrencilerin performanslarının ardından bale gösterisi gerçekleştirdiler. Büyük beğeni toplayan bu gösteriden sonra Çekmeköy Anaokulu öğrencileri öğretmenlerinden diplomalarını alarak bu yılı tamamladı.

Karne heyecanını anne ve babalarıyla paylaşan  Çekmeköy Anaokulu öğrencilerinin oluşturduğu koro  Müzik Öğretmenleri  eşliğinde şarkılar sesleyerek doyasıya eğlenerek günün tadını çıkardı.
Mezun olan 5- 6 yaş grubu öğrencilerine diplomalarının dağıtılmasının ardından, oyunlar oynandı. Yaz tatiline girerken, son kez arkadaşlarıyla bir arada olmanın tadını çıkartan öğrenciler, arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle vedalaştılar.
Bir eğitim yılını geride bırakmış olmanın heyecanı içinde olan Çekmeköy Anaokulu Müdiresi Şule Çakmak  “Öğretmen arkadaşlarımla ilk mezunlarımızı vermenin gururu ve heyecanı içindeyiz. Bu yıl bizim için çok önemliydi. Yıl boyunca okulumuzda, İngilizce ve Türkçe olarak verdiğimiz eğitimin yanı sıra,  aktif öğrenmeyi destekleyen, satranç drama, müzik, gibi verilen branş dersleri ile birlikte. Kısaca birlikte eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşadık. Bugün ilk mezunlarımızı verirken, okulumuza yeni kayıt olan öğrencilerimizin de heyecanını paylaşıyoruz.” diyerek 2023- 2024 eğitim yılı için kayıt olmak isteyen velilerin gerekli bilgilere Çekmeköy Anaokulu’nu arayarak ulaşabileceklerini belirtti.
Bir 13 kişi, dans eden insanlar ve keman görseli olabilir
Bir 5 kişi görseli olabilir
Bir 4 kişi ve kalabalık görseli olabilir
https://youtu.be/5_-e60FqRFY
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.