Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Çekmeköy’de 2024 Belediye Başkanlığı İçin Vatandaşların Gözdesi: Şahmettin Yüksel

Çekmeköy’de 2024 Belediye Başkanlığı İçin Vatandaşların Gözdesi: Şahmettin Yüksel
25 Ağustos 2023 14:49 | Son Güncellenme: 25 Ağustos 2023 21:33
359

HABERMAX.İstanbul’un gözde ilçelerinden biri olan Çekmeköy, 2024 belediye başkanlığı için merakla beklenen gelişmeleri taşıyor. Yapılan kulis görüşmelerinde vatandaşların sıcak ve samimi talepleri ortaya çıkıyor. Bu taleplerin en öne çıkan ismi ise 2008-2014 yılları arasında Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı Kurucu İlçe Başkanı olarak görev yapmış olan Şahmettin Yüksel oldu.

İlçe sakinleri, Şahmettin Yüksel’i 2024 belediye başkanı olarak görmek istediklerini dile getiriyor. Yıllar öncesinden başlayan ve ilçe halkını bir araya getirerek büyük başarılar elde etmiş bir isim olarak tanımlanan Yüksel, ilçe sakinlerinin gönlünde ayrı bir yere sahip.

Ak Parti’nin Çekmeköy İlçe Başkanlığı görevini üstlendiği 2008-2014 yılları arasında, parti oylarını yükselterek ilçe çapında büyük bir çıkış yakalayan Şahmettin Yüksel, başarılı performansıyla takdir topladı. Ardından ilçe halkının gözünde popülerliği hızla arttı. Sadece resmi görevleri yerine getirmekle kalmayıp, ilçe halkının yanında olmaya özen gösteren Yüksel, her sabah ilçe binasına gelirken esnafın kapısını çalarak hayırlı işler diledi ve insanları bir araya getirmek adına çaba sarf etti.

Yardımseverliğiyle de bilinen Şahmettin Yüksel, hastaların yanında olmaktan geri kalmadı, düğünlerde, bayramlarda ve cenazelerde ilçe halkının yanında yer aldı. İlçe sakinleriyle birlikte sevinip birlikte üzüldü, onların dertleriyle dertlendi. Bu samimi ve yakın duruşuyla Yüksel, ilçe halkının gönlünde taht kurdu.

Çekmeköy ilçesinin sokaklarından mahallelerine, kahvaltı masalarından yardım faaliyetlerine kadar her anında ilçe halkının yanında olan Şahmettin Yüksel, 2024 belediye başkanlığı için vatandaşların içten taleplerine mazhar oldu. Görünen o ki, Şahmettin Yüksel’in geçmişteki başarılı performansı ve insanlarla kurduğu sıcak ilişkiler, gelecekte de Çekmeköy için umut vaat ediyor

ŞAHMETTİN YÜKSEL KİMDİR?

14 Mart 1974’te Erzincan / Otlukbeli’nde doğdu. İlkokulu Erzincan’da tamamladıktan sonra Ortaokul ve Lise eğitimine Üsküdar İmam Hatip Lisesinde devam etti. 1994 yılında Üsküdar İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. Azerbaycan / Bakü Devlet Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesinden 2000 yılında mezun olarak üniversite eğitimini tamamladı.

2001 Yılında YÖK Denkliği aldı. Gençlik yıllarında sosyal hayat ve siyasetle iç içe bir yaşamı tercih etti. Genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplumsal sorunlarla ilgilendi.2004-2007 yılları arasında Ümraniye Kültürlü Gençlik Derneği Kurucu Başkanı olarak 3 yıl başkanlık yaptı. Daha sonra çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. Aktif siyasi hayatına 2002 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi’nde Ümraniye İlçe Kurucu Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı olarak başlayıp, 5 ay sonra Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlendi.

Sonrasında AK Parti Ümraniye İlçe Seçim İşleri Başkanlığı, Yerel Yönetimler Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2008- 2014 yılları arasında Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı Kurucu İlçe Başkanı olarak görev yaptı. İl ve Yerel Yönetimler düzeyinde, 2004-2009 Yılları arasında Ümraniye Belediye Meclis Üyeliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, Ak Parti Grup Sekreterliği, Avrupa Birliği Dış İlişkiler Komisyon Başkan Vekili ve Raportör görevlerini yerine getirdi. 2014 yılı itibariyle Çekmeköy Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

Yerel yönetim olarak yapılan ulusal ve uluslararası birçok projede koordinatörlük görevlerinde bulundu.31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde Ak Parti’nin Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi oldu ve Ak Parti Grup Başkanvekili görevine getirildi. Evli ve üç çocuk babası olan YÜKSEL, İngilizce, Rusça ve Azerice bilmektedir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.