Dolar 32,2724
Euro 34,7680
Altın 2.396,77
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

“Çekerek İlçesinin Kaymakam Değişimi: Hayrettin Buğra’nın Vedası ve Fidan Bozkır’ın Göreve Başlaması”

“Çekerek İlçesinin Kaymakam Değişimi: Hayrettin Buğra’nın Vedası ve Fidan Bozkır’ın Göreve Başlaması”
1 Ekim 2023 02:41 | Son Güncellenme: 1 Ekim 2023 03:15
264

HABERMAX. Bir önceki Çekerek kaymakamı Hayrettin Buğra Güzel ilçesinde önemli hizmetlerde bulunmuş ve ilçe halkı ile güçlü bir bağ kurmuştur. Buğra, vatandaşları sık sık ziyaret ederek 7 gün 24 saat görev yapmış, ilçede aktif bir şekilde çalışmıştır. Ancak, geçtiğimiz günlerde çıkan bir kararnameyle Kars vali yardımcısı olarak tayini çıkmış ve ilçeden ayrılmıştır. Bu ayrılış, ilçe halkı için üzücü bir an olmuştur.

Ancak, ayrılışı öncesinde kaymakam Buğra, ilçe esnafını ziyaret ederek Çekerek halkıyla helalleşmiş ve güzel anılar bırakarak Kars’a yolcu edilmiştir. Bu, ilçe halkı tarafından takdirle karşılanmıştır.

Yerine atanmış olan yeni kaymakam Fidan Bozkır ise Hayrettin Buğra Güzel’in hemşehrisi Kayseri’li Çekerek’in yeni kaymakamı Bozkır yerel ihtiyaçları daha iyi anlayacak ve ilçenin gelişimine odaklanacaktır. Buğra’nın bıraktığı izleri sürdürmek ve ilçeye faydalı olmak için elinden geleni yapması beklenmektedir. Çekerek ilçesi için yeni bir dönemin başladığını söyleyebiliriz.

Yozgat’ın Çekerek ilçesi, yeni atamasıyla dikkatleri üzerine çekti. İçişleri Bakanlığı tarafından Yozgat’ın Çekerek ilçesine kaymakam olarak atanan Fidan Bozkır, görevine başladı.

Tokat’ın Reşadiye ilçesi Kaymakamlığı görevinden Yozgat’ın Çekerek İlçesi Kaymakamlığı’na atanan Fidan Bozkır, ilçeye gelerek görevine resmi olarak start verdi. Yeni görev yerinde ilk açıklamasını yapan Kaymakam Bozkır, görevi devralmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, ilçe kurumları ve halkıyla iç içe olacaklarını belirtti. Fidan Bozkır, “Kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde, el birliğiyle çalışarak Çekerek halkının hizmetinde olacağız.” şeklinde konuştu.

**Fidan Bozkır Kimdir?**

1985 yılında Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde dünyaya gelen Fidan Bozkır, eğitim hayatına Kayseri’de başladı. İlk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde lisans eğitimine başladı. 2008 yılında bu bölümden mezun olan Bozkır, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında yüksek lisansına devam ediyor.

Üniversite yıllarında sosyal sorumluluk projelerine aktif olarak katılan Bozkır, bu projelerde kadın hakları, aile içi şiddetin önlenmesi, kız çocuklarının eğitimi gibi konuları ele almıştır.

2008 yılında basın sektöründe iş hayatına atılan Fidan Bozkır, daha sonra sağlık sektöründe yöneticilik görevleri üstlenmiştir. 2010’da İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’nde memur olarak görev yapmaya başlayan Bozkır, 2019’da Kaymakamlık sınavını kazanarak Tekirdağ Valiliği Kaymakam Adayı olmuştur.

Son olarak, Tokat Reşadiye ilçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yapan Bozkır, 2021’den itibaren bu görevini sürdürmüştü. Ancak, yeni atama kararıyla Yozgat’ın Çekerek ilçesine kaymakam olarak atanmıştır.

**Özel Hayatı**

Evli ve bir çocuk annesi olan Bozkır, İngilizce konusunda orta düzey bilgiye sahipken, Farsça’da ise başlangıç seviyesindedir.

Fidan Bozkır’ın Çekerek ilçesindeki yeni görevi, ilçe halkına daha iyi hizmet verme amacıyla başladı. İlçenin yeni kaymakamı olarak atanması, Çekerek’in yönetiminde yeni bir dönemin başladığının habercisi olarak kabul ediliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.