Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

“Çekerek İlçesi Halkının Sevgilisi Kaymakam Hayrettin Buğra Güzel, Vedalaşma Ziyaretleriyle Veda Etti”

“Çekerek İlçesi Halkının Sevgilisi Kaymakam Hayrettin Buğra Güzel, Vedalaşma Ziyaretleriyle Veda Etti”
28 Ağustos 2023 17:30
155

HABERMAX.Yozgat’ın huzur dolu ilçelerinden biri olan Çekerek, uzun yıllardır genç ve dinamik Kaymakamı Hayrettin Buğra Güzel’in önderliğinde ilerlemekteydi. Kaymakam Güzel, çalışkanlığı, enerjisi ve 7/24 halkın arasında olma gayretiyle ilçe sakinlerinin gönlünde taht kurmuştu. Ancak 2023 yılının ilerleyen aylarında, 388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin yayımlanmasıyla sürpriz bir şekilde Kars Vali Yardımcılığı görevine atanmasıyla herkesi şaşırttı.

İlçe halkı için adeta bir dosta dönüşen Kaymakam Güzel’in ayrılığı, Çekerek’in birçok vatandaşı için duygusal bir anlam taşıyordu. Çünkü ilçe sakinleri, onun samimi ve içten yaklaşımı sayesinde sorunlarını rahatlıkla iletebiliyor, istek ve önerilerini paylaşabiliyordu. Güzel, genç nüfusunun potansiyelini harekete geçirerek ilçenin gelişimine önemli katkılarda bulunmuştu.

Veda süreci ise duygusal bir atmosferde geçti. Kaymakam Güzel, ilk olarak ilçede hizmet veren kurumların personelleriyle vedalaşma ziyaretlerine Hükümet Konağı’nda başladı. Bu ziyaretler sırasında, ilçe yönetimi ve çalışanlar arasında dostça ve içten bir ortam oluştu. Güzel, her zaman olduğu gibi vatandaşların yanındaydı ve onlarla son kez bir araya gelerek hatıralarını paylaştı.

Çekerek ilçesinin genç ve vizyon sahibi Kaymakamı Hayrettin Buğra Güzel’in ayrılığı, ilçenin sosyal ve kültürel hayatında derin bir boşluk yarattı. Onun enerjisi, çalışkanlığı ve halka olan bağlılığı, ilçe sakinlerinin belleğinde uzun süre yaşayacak. Yeni görev yeri olan Kars’ta da aynı başarıları sürdüreceğine inanılıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.